- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Megkaptuk a védőoltást!

Nem, nem szúrták meg a karunkat, csak a gondolkodásunkat immunizálták a rettegés ellen. Természetesen, mint minden oltás, csak részleges védelmet ad ez is, és nem véd a rettegés minden variánsa ellen és nem is véd meg mindenkit.

Továbbra is lesznek, akik élvezni fogják, ha retteghetnek, mert imádják a szerepüket játszani ebben a vírushiszti színjátékban.

A C19 a szezonális influenza hagyományos színpadán lépett fel, csak a díszlet és a nézőközönség aktív részvétele a színjátékban változott meg. Sokaknak felnyitotta a szemét az, ahogy túltolták a rettegést a politikusok és az őket tüzelő fehérköpenyesek.

A társadalom immunválasza : SOHA TÖBBÉ NE MERJE SENKI BLOKKOLNI A GAZDASÁGOT A NAGY SEMMI MIATT!

Eszetekbe ne merjen jutni, hogy egy második nem létező járványhullám vélt veszélye miatt újra megállítjátok a gazdaságot, mert ezt már nem fogja megenni a társadalom normális ésszel gondolkodó része.

Lehet a kormányt is megvezették, sőt szinte biztos, mert a félelem ott volt a szemükben.

Szerencsére voltak józan gondolkodású orvosok is, akik próbálták csillapítani a társadalomra ráöntött félelmet és rettegést. Egyre többen ismerték fel, hogy a gyógyszeripari cégek csak a profitot hajszolják és szinte egyáltalán nem érdekli őket a a beteg gyógyulása, csak a kezelése.

Amikor teljesen nyilvánvaló lett mindenki számára, hogy ez Magyarországon nem lesz klasszikus értelemben járvány, hiszen az 1 millió főre eső 20.000 megbetegedést még csak a teljes lakosságra nézve sem közelítette meg az igazoltan fertőzöttek száma, akkor is tolták a “mindenkinek kötelező rettegni” propagandát.

Félelmetes az a jövőkép, hogy egy hamis statisztikai adatokra épített járvány ürügyén bármikor blokkolni lehet a világot. Ezt ők komolyan is gondolják és világvallást kreáltak a vírushisztiből.

Bárki lehet a C19 áldozata, ha a szervezetében megtalálható volt a vírus, amikor meghalt, akkor is a vírus áldozata, ha elütötte egy autó.

Vélelmezhető, hogy a BCG oltás és a kanyaró elleni védőoltás mellékhatásának köszönhetjük, hogy hazánkat igen kis mértékben érintette  ez a járvány, bár izraeli tudósok igencsak igyekeznek ezt cáfolni, ellenben semmilyen más magyarázatot nem tudnak adni a volt keleti blokk és a nyugati oldal eltérő fertőzöttségében megmutatkozó különbségre.

Lehet Trumpot szidni, de ő az egyetlen, aki a WHO-val szembe mer szállni.

A liberális média hülyének próbálja beállítani, mert megelőzési céllal, maláriaellenes gyógyszert szed. Próbálják ennek a gyógyszernek a mellékhatásait súlyosnak feltüntetni, csak elfelejtik elmondani, hogy ezek csak beteg embernél és bizonyos más gyógyszerekkel kölcsönhatásban jelentkeznek.

Elég megnézni a WHO vezetőinek a fejét és ugyanazokat az ellenszenves, aljas tekinteteket fogjuk felfedezni, mint amelyekkel az EU-politikusok közt találkozunk.

A jelenlegi ismereteink alapján egyértelműen megállapíthatjuk, hogy minden ilyen szervezet a normális emberek elnyomását szolgálja és az az érdeke, hogy buta, ostoba, alulképzett sáskahadakat szabadítson rá a nemzetállamokra, lerombolva annak teljes immunrendszerét és elpusztítva a hagyományos társadalmi berendezkedést.

Ez a világot szinte egy időben elérő gazdasági befagyasztás egy főpróbája lehet egy olyan támadásnak, amely kizárólag internacionalista érdekeket fog szolgálni. Új világrend kialakítása zajlik, mely már fölé nőtt a nemzetközi nagyvállalatoknak és a nemzetállamok kormányainak. Ügynökeik, zsoldosaik mindenhová beférkőztek.

Tudom, elcsépelten hangzik, de a S.György nevű vén gazember igen sokat ártott hazánknak. Olyan szervezeteket pénzel, amelyek nyíltan minden normális magyar ember ellenségei. Olyan gazdasági műveletek mögött áll, mely miatt a Forint rettenetesen meggyengült. Nevetséges, hogy tőzsdei manipulációkkal 370 Ft-ig sikerült az Eurót feltornászni.

S. György hazánk és nemzetünk esküdt ellensége. Aki ezt nem hiszi el, azt arra kérem, menjen el Gyöngyöspatára és kérdezze meg azokat a diákokat, tanárokat, szülőket, akiket a védett faj purdéi és szüleik zaklattak, megvertek, fenyegettek, leköptek, mert hiszen szegények annyira tanulni vágytak és ezt csak így tudták kiharcolni maguknak.

Az elmúlt hónapok eseményei egyértelművé tették, hogy olyan eseményekre kell felkészülnünk, amelyeket nem tudunk sem kontrollálni, sem előre jelezni, hiszen sosem gondoltuk volna, hogy egy kb. 500 halálos áldozattal járó járványveszély miatt az egész országot be fogják fagyasztani.

Ez a józanul, ép elmével gondolkodók számára most is felfoghatatlan és hihetetlen.

Tudjuk, az intézkedések jelentős részben nem a járvány megelőzését, vagy csillapítását szolgálták, hanem csak a propagandát, hogy az ellenzék ne vádolhassa a kormányt hanyagsággal, de elfogadhatatlan, hogy a balliberális söpredéktől való félelem miatt blokkolják az életet Magyarországon.

Amennyiben bárkinek kétségei lettek volna a Facebooknak nevezett véleményrendőrség valós beállítódása felől, az most már kristálytisztán láthatja, hogy törölnek mindenkit, aki a kommunista-liberális-baloldali söpredék ellen mer szót emelni.

A 2022-es választásokat a Fidesz el fogja veszíteni, ha nem képes életre hívni egy olyan magyar közösségi hálót, mint amilyen az IWIW volt, ahol szabadon ki lehet fejteni a politikai nézeteinket, ahol kritizálni lehet a felháborító bírói döntéseket, ahol nevén lehet nevezni hazánk ellenségeit.

A Facebook eddig csak azt büntette, ha a szart szarnak neveztük, de most már azért is letilt és töröl, ha állati végterméknek nevezed. Eddig csak a buzi és a köcsög szavak használatát büntették, de ma már azokat is üldözik, akik népművészeti csepedénynek nevezik őket.

A média pedig mosolyogva a pofánkba tolja a nagy hírt : L. Márk, ismert stylist nem tartja elképzelhetetlennek, hogy akár egy nővel is le tudna feküdni. Nekik ez volt a napokban a vezető hír. A másik  mindent felülíró hír, hogy a parlament, nagyon helyesen, megszavazta, hogy aki fiúnak született, az is marad, aki lánynak, az is az marad a hivatalos irataiban.

Nem engedélyezik a nemátlakító műtéteket, pedig a degeneráltak még azt is elvárják tőlünk, hogy mi finanszírozzuk a nyomorultságukat. Nyílt háború folyik minden normális és ép elmével gondolkodni képes ember ellen. Valami igen nagy disznóság van készülőben, nem, nem Magyarországon, hanem a világban.

A rettegést gerjesztők az oltóanyag kötelezővé tételét akarják előkészíteni. Miért érdekük, erre csak összeesküvés-elméletekkel lehetne válaszolni, de az igazságot keresse mindenki maga, az csak úgy lesz a jó.

Egyre több orvos lép a nyilvánosság elé és szállnak szembe a megvesztegetett kollégáikkal.

Érdemes megtekinteni ezt a honlapot annak, aki beszél németül : https://www.ärzte-für-aufklärung.de [1]

Változik a világ, mert totális kontrollt akarnak bevezetni.

Nem, nem a magyar kormány, nem, nem a magyar kormány épít diktatúrát, hanem a liberális-internacionalista tőkések építenek egy, a teljes világra kiterjedő totális diktatúrát, melyben nekünk, magyaroknak nem osztanak lapot, sőt, minket a Föld színéről is el akarnak tüntetni.

Nincs veszélyesebb vírus ezen a Földön, mint a liberális-kommunista-szocialista-baloldali-internacionalista eszmerendszer, melyet igen lelkes neo-kuncécik, szamuelytibikék, garbaisanyikák, landlerjenőkék terjesztenek.

Minden erőnkkel harcolnunk kell, hogy a magyar megmaradjon, hogy Magyarországot felszabadítsuk a gyarmati sorból.

Molotov Attila – Hunhír.info