- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Olvasó: Náthából Armageddon?


Avagy amikor az elefántot megtámadta egy kisegér, ezért leugrott a szakadékba.

A liberális és közösségi média két iszonyú káros dolgot sulykolt. Ha szerinted nem a totális bezárkózás volt a koronavírus ellen az egyetlen megoldás, akkor gyilkos voltál. Ha találkozni szerettél volna a rokonaiddal, barátaiddal, akkor gyilkos voltál. Ha készpénzzel szerettél volna fizetni, akkor gyilkos voltál. Sőt, ha ki akartál menni az utcára vagy a kertedbe, akkor gyilkos voltál. Vitának helye nem volt, ezeket a dogmákat nem lehetett megkérdőjelezni. És a jobboldal nagy része is átvette ezeket a véleményeket.

Szerintem sokkal több halálos áldozata lesz (van?) az intézkedéseknek, mint a vírusnak. Ez az írás nem elsősorban Magyarországról szól, hanem úgy általában a kormányokról. Nálunk szerencsére az átlagnál kevésbé gurult el a kormány gyógyszere. Viszont amit a polgármesterek egy része művel(t), az kriminális.

Vajon mennyi a tényleges halálozási arány? Nem mindegy, hogy a lakosság nagy részét tesztelik vagy szinte csak a kórházba kerülők kerülnek bele a statisztikába. Vannak helyek – pl. Olaszországban – ahol minden halottat, akinek halálakor a szervezetében volt a koronavírus, az összesített statisztikák szerint a vírus áldozatának tekintik. Kis túlzással, ha koronavírusos vagy és elüt a villamos, akkor a vírus áldozata vagy. Nem túlzás, sok helyen tényleg szinte mindenki koronavírusban hal meg hivatalosan. Olaszországban a halotti bizonyítványok mindössze 12 százalékán szerepel a koronavírus mint a halálok, miközben a nyilvánosságban “a kórházakban bekövetkező és koronavírussal összefüggő összes halálesetet a koronavírus okozta halálozásként veszik számba”.

További érdekességek Olaszországról:

Felmerülhet a 38 éves “egészséges” olasz futó esete. Az álloképességi sportolók immunrendszere köztudottan nagyon gyenge, minden fertőzésre fogékonyabbak. Hogy ez a rengeteg edzéstől vagy inkább a szénhidrátok mértéktelen zabálása miatt van, az kérdéses. A Tour de France-os biciklisek a lift-gombok megnyomásától is rettegnek a fertőzések miatt. Az amatőr maratonfutók gyakran náthásak, influenzásak lesznek egy-egy maraton után. De egyébként is egy viszonylag egészséges ember is könnyen le tudja nullázni átmenetileg az immunrendszerét. Pl. egy hónap túlóra minimális alvással, sok stresszel, majd egy-két nap piálás. (Adhatunk hozzá még egy hülye főnököt, veszekedéseket a családban, túlzott edzéseket, egészségtelenebb zabálásokat, stb.)

Egy-egy ország vagy város statisztikája részben a hamisítás mértékén múlik, részben azon, hány öregek otthonába, elfekvőbe jut be a vírus.

De hát a szakemberek szerint ez nagyon veszélyes! Szerintem meg a szakemberek veszélyesek úgy általában. Géczy Gábor előadásait ajánlom a szakember-fetisisztáknak:

Egy 100%-ban emberek által kitalált dologban (pl. programozás, jog, mérnöki tudományok egy része, stb.) lehet adni a szakemberek véleményére. Ahol azonban nem mi találtuk ki a szabályokat, ott ugyanolyan ordas babonaságokat tanulunk, mint a középkorban. Ugye mindenki tudja, hogy pl. egy történész, régész diplomához miket nem szabad leírni? Nagyjából semmit az igazságról. Miért lenne ez másként az orvosokkal, mit tanulnak? Néhány évük rámegy az anatómiára, nem fölösleges, de hány orvos tudja elmondani, hogy valami hogyan működik? Fel tud sorolni 1000 képletet az adott dologról, de fogalma sincs az egészről. Nem látják a fától az erdőt, sőt, még csak nem is feltételezik, hogy talán van valami összefüggés a levél és a gyökér között. Tulajdonképpen ezt sulykolják az orvosoknak és a népnek: Az emberi szervezet életképtelen, csak mindenféle vegyszerekkel lehet életben tartani.

Egy saját példa: Most már szinte pontosan tudom, hogy melyik sérülésem mitől volt, hogyan lehetett volna megelőzni és hogyan kell gyógyítani. Szinte soha, egyetlen orvos még a leghalványabban sem kapargatta az igazságot. Csak a legtriviálisabbakat tudják diagnosztizálni: pl. eltörött a kezem. Gyógytornászok és szimpla edzők sokkal többször eltalálták a problémát, de egyik sem a hivatalos tananyagban tanultak alapján. Mindig saját magukat képezték. A tananyag jó esetben is 2-3 évtizeddel le van maradva a valóságtól, ha nem totális baromságok, hazugságok alkotják.

Itt van pl. a koleszterin-teória története.

A 60-as években Amerikában kezdtek kétségbeesni: már minden 20. ember szív- és érrendszeri betegségben halt meg (50 évvel előtte mondjuk minden 200.). Erre jött Ancel Keys, a Harvard táplálkozástudományi tanszékének vezetője. Nyulakat etetett zsírral, amitől azok betegek lettek. (Kutyákkal pl. nem tudta reprodukálni a dolgot.) Bárki leírhat ilyen hülyeségeket, csak hát ő nagyon ambiciózus volt, így pár év alatt bekerült abba a szervezetbe, ami az USA-ban a hivatalos táplálkozási ajánlást elkészítette (az élelmiszeripari lobbi segítségével).  Megfogalmazták az ajánlásukat: minden állati zsír, koleszterin rossz, helyette zabáljunk szénhidrátokat, növényi olajokat, cukrot (szalonnás tojás helyett gabonapehely, vaj helyett margarin, stb.). Ezeket véletlenül a multik nagyon olcsón nagy tömegben elő tudják állítani. Az eredmény: ma már minden 2. nyugati ember szív- és érrendszeri betegségben hal meg. Pedig az utóbbi 20 évben átlagosan többet mozgunk, kevesebbet dohányzunk, kicsit kevesebbet iszunk, és sokkal többen esznek úgy, ami a hivatalos ajánlás szerint egészséges. De az utóbbi 20 évben még meredekebben növekszik a krónikus betegségek aránya.

És azóta annak a nyulas kísérletnek az eredménye tudományos dogma: ha valaki megcáfolja, az búcsút mondhat a karrierjének. De egyébként sem kap ilyen kutatásra támogatást. Azóta is egy csomó kutatásban, ha valami növeli a koleszterinszintet, az rossz és punktum. Pedig a korai halálozás legjobb előrejelzője az alacsony koleszterinszint (igen, az LDL is!). Aki megér 90-100 évet, annak mindig magas a koleszterin-szintje. Szóval, ez az elhivatott szakember a táplálkozási piramisával már legalább 100.000.000 embert megölt. Ja, és az emberek többsége az utolsó 20-30 évét állandóan az orvosokhoz járva tölti, de közben óriási profitot termel a gyógyszereivel és műtéteivel.

Most már elég régóta van internet: aki az orvosnak hisz a józan esze helyett, az magára vessen. Igen, az internet tele van hülyeségekkel. De aki nem alkalmazkodik ehhez, és nem tudja kiszűrni az értelmes információt, az bizony hamarabb ki fog halni. Az orvosok köztudottan 10-20 évvel korábban halnak, és többnyire nem néznek ki túl egészségesen. Ki menne el egy gyenge és kövér személyi edzőhöz? Ki bízna meg egy építészt, aki egy omladozó putriban lakik? Ki menne el egy ‘hogyan legyél gazdag’ tanfolyamra olyan emberhez, aki egy 20 éves Suzukival jár? Az orvos-fetisizmusról majd egy másik cikkben bővebben írok.

A bezárkózás hatásai

Sokkal több halálos áldozata lesz (van) a bezárkózásnak, mint a vírusnak lenne. És itt életerős gyerekekről, fiatalokról is szó van. Rengeteg orvost, újságírót és politikust lehetne elítélni pánikkeltésért és gyilkosságért…

Ki csinálta ezt a pánik-hisztit?

Cukorhegyi elvtárs akár egyedül is képes lett volna erre. De 2-3 ember találkozója elég ehhez, pl. Zuckerberg találkozik a New York Times (N=J) és az AP hírügynökség vezetőjével. Jé, nem ilyesmiről szól általában a Bilderberg-találkozó?

Ezek után a liberális sajtó felsőbb utasítás nélkül, önműködően gerjeszti a pánikot. Már régóta próbálkoznak: ott voltak a sertés-, madár- és egyéb influenzák, aztán a klímahiszti, most végre bejött. Nálunk pl. az index.hu egyedül megcsinálta a pánikot, persze a Facebook és a Google (YouTube) segítségével.

Szóval a balliberális sajtó rettegését átvette a társadalom, aztán a társadalom rettegését átvették a kormányok, érdekes módon az egyetlen kivétel a legeslegszélsőbaloldalibb közép-skandisztáni kormány.

Mi lehet a cél?

Már ismerjük őket, mindig több cél van, akármelyik jön be, jól járnak. Itt van néhány lehetséges cél:

Itt van néhány megoldási javaslat (többnyire nem én találtam ki ezeket). Külön-külön is lenne értelmük, de többet is lehetne használni:

Még az alacsony D-vitamin szint is óriási védelmet jelent a nagyon alacsonyhoz képest. A súlyos állapotú betegek 100%-ának volt D-vitaminhiánya. Magas D-vitamin szintnél a súlyos lefolyás esélye kb. 0%.

Itt megjegyezném, hogy a D-vitamin hasznosulásához más mikrotápanyagok is kellenek, például a magnézium és a K2-vitamin. Tehát Lombardiában életeket menthettek volna meg azzal, ha a magára hagyott betegeket egyszerűen kitolják a napra!

Oltás? A legnagyobb hülyeség. Az ilyen nátha/ influenza típusú, gyorsan mutálódó vírusok ellen semmi értelme. A szezonális influenza oltás hatékonysága kb. 1%. Ennél sokkal nagyobb a mellékhatások kockázata, illetve az oltások rombolják az immunrendszert. Másrészt ez a vírus már több százszor mutálódott és fog is, így nem lehet hatásos vakcinát készíteni. Harmadrészt felröppentek a hírek, hogy többször is meg lehet fertőződni. Ha ez igaz, akkor szintén nincs vakcina.

Csak a legveszélyeztettebbek maradnak otthon 1 hónapra, önkéntesen. A többieken meg menjen át minél hamarabb a fertőzés. Így nem lesz, aki átadja a veszélyeztetetteknek a vírust.

Az áldozatok 99%-a haldokló, súlyos beteg ember. Egy-két hónapjuk, esetleg évük volt hátra. Őket eddig hivatalosan az alap-betegségük áldozatának számították. Pl. az AIDS-esek többnyire egy elvileg ártalmatlan náthában halnak meg. De általában is a krónikus betegek végül sokszor egy sima fertőzésben halnak meg. A nátha egyébként halálos betegség szokott lenni egy öregek otthonában.

Ezentúl bújjunk el minden náthától, kisebb fertőzéstől?

Az EU-ban havonta átlagosan meghal:
~ 150.000 ember szív- és érrendszeri betegségben
~ 100.000 ember rákban
~ 35.000 ember tüdő-problémában (Egy erősebb influenzajárvány idején télen ennek a sokszorosa.)
~ 35.000 ember idegrendszeri betegségben (demencia, Alzheimer)
~ 20.000 ember bélrendszeri betegségben (A fentieket nagyrészt vehetjük egy kategóriába, mint a metabolikus szindróma különböző megnyilvánulásai.)
~ 20.000 ember balesetben

MINDEN HÓNAPBAN, ÉVEK ÓTA!

2020 áprilisában körülbelül 100.000 ember halt meg az EU-ban (+Egyesült Királyság) hivatalosan koronavírusban. Ez a szám májusban kisebb lesz.

Kíváncsi lennék a szív- és érrendszeri illetve a rák-halálozási statisztikákra a következő hónapokban. Gyanítom, hogy az összhalálozás kb. ugyanannyi lesz. Egy-egy erősebb influenza járványban csak Magyarországon egy hónapban akár 5 ezren is meghalnak. Az ~ 500.000.000 lakosú EU-ban ez bizony több százezer halottat jelenthet. (Nem találtam statisztikát.)

Szóval, ez a járvány épp, hogy csak vetekszik egy-egy erősebb influenzajárvánnyal. De ha figyelembe vesszük a halálozási statisztikák hamisítását, akkor csak egy nyavalyás NÁTHÁról van szó. Ezek az emberek nagyrészt rákban, szívbetegségben, cukorbetegségben, stb. haltak meg.

Kőkúti L. György
Arlington, Virginia

Hunhír.info