- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Rettegni kötelező!

A 2020-as év érdekes. A számok összege 4, a kínaiak hite szerint ez a halál száma. A magyar gazdaság jelentős része számára ez tényleg a halál éve lesz, de nem azért, mert így kellett lennie, hanem mert túlreagálták a veszélyt, melyet a vírus jelentett. Egy hete már, hogy a kormányzati propaganda is elismerte, hogy már nem lehet klasszikus értelemben véve járványról beszélni, de azért rettegjünk, mert jön majd a második hullám. Megjegyzem, Magyarországon sosem lehetett, csak járványveszélyes helyzetről beszélni.

Nincs járvány, hiszen a klasszikus meghatározása a járványnak az, hogy egymillió lakosra legalább 20 ezer fertőzött jut. Most fényezik magukat, hogy az ország gazdasági befagyasztásával állították meg a járványt. Van még, aki ezt elhiszi? Legyilkolták a szolgáltatóipart, a vendéglátást, hiszen a vírus nem terjed 15 óra előtt és akkor sem, ha az emberek a gyárakban dolgoznak, de letális hatása van, ha valaki elmegy sörözni. Az autógyárakban több tízezer ember dolgozhat, de ha elmennek szórakozni, az már igen veszélyes. Tényleg ennyire hülyére lehet venni az embereket?

Elismerték, hogy a vírus terjedését annak köszönhetjük, hogy a külföldön dolgozó, majd hazatérő, illetve edzőtáborozó nagyon okos sportolóink, úszóink és kenusaink nem tartották be a legelemibb szabályokat sem. A tanulságokat érdemes lenne levonni a vezetőknek is, hogy nem az a lényeg, hogy zárjon be minden, hogy maradjon otthon mindenki, hanem az a fontos, hogy akik vírushordozók lehetnek, azok izolálják magukat.

Amikor még nem volt világvallás a vírushiszti, akkor senkit nem érdekelt, hogy 2015-2016-ban a szezonális influenza csak Magyarországon 27 ezer halálos áldozatot maga után hagyva vonult át. Akkor nem zárattak be az üzleteket, senki sem rendelt el kijárási korlátozást, senki nem akarta legyilkolni a gazdaságot. Most vagy kb. 430 a halott, mind olyanok, akik akár egy sima náthába is belehalhattak volna.

Miért kell rettegni?

A rettegést az orvosok kasztja is gerjeszti. Tisztelet a kivételnek, akik kiléptek a szigorú protokoll által szabályozott rendszerből. Az orvosok ebben a helyzetben átvették a papság történelemben betöltött szerepét: külön nyelvet használnak, amit a beteg nem ért, van egyenruhájuk, mely elválasztja őket a páciensektől, gondosan kialakított mítoszokkal bástyázták körbe a birodalmukat, döntéseik megkérdőjelezhetetlenek és mindenkit hülyének néznek, aki kétkedéssel fogadja azt, amit mondanak. A gyógyítás az ő privilégiumuk, mint ahogy régen az Istennel való kapcsolattartás a papság kiváltsága volt. Kötelező elfogadni, amit mondanak, akkor is, ha tudjuk, látjuk, nagyon nem tudják alátámasztani tényekkel a döntéseket. Elég lenne csak arról kérdezni őket, hogy miért kell olyan betegeket lélegeztetőgépre kapcsolni, akik tudnak lélegezni, csak a szervezetük nem tudja felvenni az oxigént elegendő mennyiségben és ledőlne a bálvány.

Egyre többen jelzik az orvosok közül is, hogy ez egy elhibázott kezelés, mivel a lélegeztetőgépekre kapcsolt betegek 86 százaléka meghal. Nem, nem a betegség következtében, hanem mert ez olyan durva beavatkozás, hogy csak nagyon kevés ember szervezete olyan erős, hogy a lélegeztetés következményeit túl tudja élni.

Mire volt jó a rendkívüli helyzet?

Elhibázott döntés volt különleges jogokat adni a polgármestereknek minden korlátozás nélkül. Korlátokat kellett volna felállítani, hogy csak a vírussal összefüggésben hozhassanak rendelkezéseket, döntéseket. A kommunista polgármesterek sorra kötöttek olyan szerződéseket az elvtársaikkal, melyeket normál körülmények közt nem köthettek volna meg.

Gerike is gyorsan aláírt gyurcsótány ügyvédjével pár tízmillióról egy szép kis szerződést. Köszönjük neki, hiszen ez is biztosan Budapest érdekeit szolgálja. Nagyon szépen meg kellene köszönni Gerikének azt is, hogy a Nagykörutat és az Üllői utat sikerült megbénítani. A Nagykörút alapból háromsávos, csak egy sávot elfoglalnak a parkoló autók, amelyek bevételt termelnek a parkolási díjakból az elvtársaknak. Ez természetesen szent és sérthetetlen, mert az ő zsebüket tömi pénzzel.

Gerike annyira kerékpársávot akar? Ott a megoldás, a külső sávban meg kell szüntetni a parkolást. Értem én, hogy Buta-Pest nagyon buta, különben sosem lehetne Gerike a vezetője, de akkor is, hol a határ? Van ez a borzalmasan együgyű, de annál szorgalmasabban romboló Gerike, aki lelkesen teljesíti a gazdája, a gyurcsótány parancsait és vannak Buta-Pest és Budapest lakói, valamint azok, akik az ország többi részéből jönnek a városba. Mi a fontosabb? Gerike bosszúja az autós társadalom ellen, mert hatévesen át kellett élnie az apja elvesztését? Nem ismerjük a baleset körülményeit, nem tudjuk ki volt a hibás, csak azt tudjuk, hogy Gerike nem tudja feldolgozni. Talán jobban járna a város, ha fizetne egy pszichiátert, aki kianalizálja ezt a sérülést Gerike lelkéből, mert az a feszültség, az az indulat, düh, ami a dugókban várakozó autósokban felhalmozódik, az sokkal rombolóbb, mint Gerike traumája.

Igen, nagyon sajnáljuk Gerikét, hogy hatévesen ilyen tragédia érte, de tényleg annyira hülye lenne Buta-Pest, hogy benyeli a teljesen indokolatlan 30 és 50 km/h korlátozásokat? A károsanyag-kibocsátás igen jelentős mértékben emelkedne meg, hiszen a csökkentett sebesség nemcsak azért jelent nagyobb környezeti terhelést, mert sokkal több szennyezőanyagot terít az adott útszakaszra, de a bedugult forgalom a szennyezés időtartamát is jelentősen megnöveli. A környezeti terhelés a jelenlegi három, de akár a négyszerese is lehet.

Gerike, tényleg ezt akarod a kedvenc biciklistáiddal belélegeztetni? Mert azt ugye te is tudod, hogy amikor fizikai terhelésnek van kitéve az emberi szervezet, akkor a belégzett levegő mennyisége is nagyobb. Ebből következik, hogy a dugókban álló autók mellett elszáguldó biciklistáid a jelenlegi szennyezőanyag többszörösét fogják belélegezni. Jobb ötletünk van: Tiltsunk be minden járművet, akkor nem lesznek közlekedési balesetek és Gerike megnyugodhat! Tiltsuk be a járdák használatát, mert akkor nem fog senki elesni! Tiltsuk be a galambokat, mert akkor nem fognak senkit leszarni! Most mindent megtehetnek a különleges helyzetre való tekintettel.

Lassan felszabadul az ország, legalábbis reméljük, hogy a nagy semmi miatt nem akarják a gazdaságunkon kívül még a nyarukat is legyilkolni a hivatásos rettegtetők. Félelmetes a retorika, mert mikor elmondják, hogy sikerül, hogy már nincs, hogy csökken a betegek száma, hogy csak két fertőzöttet talált az országos átfogó vizsgálat, akkor rögtön azt harsogják, hogy de jön a második hullám, amire fel kell készülni, mert az sokkal veszélyesebb lehet. Igen? Tényleg? Most meg fog halni 500 idős és nagyon beteg ember, akik egyébként is a halál előszobájában várakoztak? Biztos, hogy a rettegést államvallási szintre kell emelni? Kinek az érdeke ez, mert a miénk nem, az biztos. Miért jó az, hogy minden vendéglátásban dolgozó idegeit a végletekig kifeszítik? Miért jó az, hogy pontosan azt a réteget korlátozzák a munkájában, amelyik egyik hónapról a másikra él?

Van egy vírus, amely igen csekély pusztítást végzett és van egy befagyasztás, amely lerombol mindent. Senki ne merje azt mondani, hogy a 350 -370 forintos Euro-árfolyam egészséges. Ezt mindenki meg fogja szenvedni.

Miért zuhant az árfolyam? A spekulánsok támadása és a Nemzeti Bank erre adott szerencsétlen és töketlen válaszai, egyes politikai rétegek érdeke, hogy az Euróban befolyó pénzeket magasabb árfolyamon tudják beváltani, a gyarmatosítók érdekei, hogy olcsóbb legyen a magyar munkaerő és az internacionalista tőkét mamelukként kiszolgáló politikusaink áldásos tevékenysége miatt.

Mit tehetünk?

Amint a korlátozások feloldása lehetőséget biztosít, azonnal teljes erőből szembe kell fordulni Gerike elmebeteg ötleteivel. Vissza kell vonatni a Nagykörút megcsonkítását, ki kell verni az idióták fejéből, hogy Budapest útjain sebességkorlátozásokat vezessenek be. Ki kell kényszeríteni, hogy ne kelljen a dugókban eltölteni félnapokat, csak mert van egy népművészeti cserépedény Gerikénk. Buta-Pest, itt az ideje, hogy észhez térj és csatlakozz Budapesthez, ebből a komcsi ámokfutásból elég volt!

Molotov Attila – Hunhír.info