- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Úgy kinyitottad a tulipántos lózungos ládát, hogy mindjárt fejbe is vágtad magad a fedelével – Tomcat válasza Ember Attilának

Külföldön dolgozó, onnan a koronavírus miatt hazaérkező magyaroknak címzett üzenetet Ember Attila, írása a Hunhír.infón [1] is megjelent. Nekem ne akard bemagyarázni, hogy igenis semmi baj sincsen Magyarországgal. Tomcat neki válaszolt felháborodásában, szerinte ugyanis “a mi drága szülőföldünk olyan, mint egy alkoholista szülő, aki bottal veri a gyerekeit”.

Kedves Ember Attila!

Rég olvastam ekkora álszent proliprédikációt, mint amit nemrég itt, a HunHír oldalain összehordtál, elvileg a koronavírus miatt tömegesen hazamenekülő emigránsoknak címezve, akikkel különben nem tudom, hol találkoztál. Úgy kinyitottad a tulipántos lózungos ládát, hogy mindjárt fejbe is vágtad magad a fedelével. Talán ezért írogattál ennyi marhaságot.
Először is, kicsit nézzél már rá arra a drága szülőföldre. Vajon miért menekülnek onnan az emberek évtizedek óta hol százasával, hol tízezresével? Biztosan mindenki haszonleső, gyáva alak? Esetleg nem arról van szó, hogy ez a kis kelet-európai posztszovjet köztársaságocska hagyományosan olyan mértékben korlátozza a méltósággal való élet lehetőségét, hogy annál a külföldre költözés is elviselhetőbb?

Ó, dehogy, az nem lehet, hiszen Magyarország tökéletes, és ok nélkül szidják. Véletlenül sem egy posztszovjet rendőrállam, ahol a hatóságok egyetlen célja, hogy minél jobban megszívassák a polgárt, legyen szó közúti ellenőrzésről, hivatali ügyintézésről, adózásról vagy büntetőeljárásról. Továbbá Magyarország nem az a hely, ahol csont nélkül meg lehet játszani egy devizahiteles csalássorozatot a kormány tudtával és együttműködésével, ilyen sosem történt. Vagy ahol álruhás pribékekkel szét lehetne veretni egy nemzeti ünnepet, majd valahogy soha nem találni meg egyetlen elkövetőt sem. Ahol a szerinted általunk porba alázott, nemes lelkű gyógyítók legfeljebb vaskos boríték ellenében hajlandóak foglalkozni a beteggel, de leginkább azt is csak elteszik, és hagyják megdögleni az embert. Ahol az iskolákban neurotikus betegekké alázzák a gyerekeket, és értéktelen, elavult “tudással” lökik ki őket az életbe, amivel utolsók egész Európában. Dehogyis. A fő gond az, hogy mi hazamegyünk, és megfertőzzük az öregeket. Attila, te mit szedtél?

Ahogy a cikked halad előre, egyre jobban belelovalod magad a magad teremtette alternatív valóságba. Magyarországon minden tökéletes, de a tömegesen hazamenekülő koronavírusos emigránsok lázadnak a karantén körülményei miatt, miközben nem fizetik a tébét sem, és ez hallatlan… Muszáj égetned magad ilyen fantáziaképek publikálásával? Meg muszáj ilyenekkel bosszantanod engem?

Ha nem lennél képben, én azért élek Kanadában politikai menekültként, mert drága szép hazám “törvényes” bírósága közönséges koncepciós perben próbált börtönbe juttatni, mintegy köszönetképpen a Tolvajkergetők megalapításáért, ami politikailag kellemetlennek bizonyult egyes köröknek. Nekem ne akard bemagyarázni, hogy igenis semmi baj sincsen Magyarországgal. A mi drága szülőföldünk olyan, mint egy alkoholista szülő, aki bottal veri a gyerekeit. Van olyan gyerek, aki meghunyászkodva tűri, mert nem ismer mást, és egy napon ő is bottal veri a gyerekét. Ez lennél te. És van olyan, gyerek, aki elmegy a háztól, s ha máshol kérdezik, miért, elmondja. Ki vagy te, hogy az alkoholista szülőt, a bántalmazó hazát véded? Így te magad vagy az a bizonyos alkoholista szülő, és éppen magadfajták miatt szar hely Magyarország. Miattad vagyunk kénytelenek mi külföldön élni. Szégyelld magad!

Tomcat – Hunhír.info