- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

A kommunizmus történelmi eszköz volt a keresztény és nemzeti társadalmak felszámolásában

Bemesélik nekünk és mi sokan bambán, zombi módra el is hisszük, hogy a kommunizmus bár – 100 millió halottal –, de mégis csupán egy félresikerült történelmi ábránd volt. Pedig a kommunizmus nem csak egy igazságos társadalom ábrándja, hanem egy történelmi eszköz is volt a keresztény és nemzeti társadalmak felszámolásában.

És mivel a zsidóság az ún. keresztény nemzeti társadalmakban nem érezte sem nemzetileg, sem vallásilag otthon magát, ezért lehetett mindenhol a kommunista mozgalmak kovásza. Nem csak a zsidók csinálták a kommunizmust – sőt a zsidóság egy jelentős része is sokat szenvedett tőle pl. államosítás -, de a kommunizmus a zsidóság nélkül nem jött volna létre. A kommunista eszméket követő zsidóság a társadalom legalsóbb ’nemzet alatti’ rétegében talált szövetségest, a kommunizmus eszméje nekik ígért felemelkedést. Ezt a réteget lehetett ráuszítani nemzeteket és keresztény egyházakat fenntartó középosztályokra.

Vajon az 1. Európai Unió (Szovjetunió és a megszállása alatt lévő országok) összeomlásával megszűnt-e nemzet- és keresztényellenes nemzetközi trend? Nem ez jellemzi a mai liberalizmust is? Azt a liberalizmust, amely szellemi alapja a 2. Európai Uniónak. És már nem meglepődünk meg a felismerésen: ennek a liberális európai berendezkedésnek is kovásza a zsidó szellem.

Levonhatjuk a következtetést: az újkori történelmet nem lehet megérteni a zsidóság szerepvállalása nélkül. És vajon képesek vagyunk-e megérteni a zsidóságot? Meg tudjuk-e érteni, hogy a politikai cselekvés kulturális háttér által, a kulturális cselekvés pedig vallási háttér által befolyásolt.

A zsidó ószövetség gyűlölködő istene többek között a következőt mondja:

4 Móz. 33,52
Űzzétek ki akkor a földnek minden lakosát a ti színetek elől, és veszessétek el minden írott képeiket, és minden ő öntött bálványképeiket is elveszessétek, és minden magaslataikat rontsátok el!
2 Móz. 34,13
Hanem oltáraikat rontsátok el, törjétek össze bálványaikat, és vágjátok ki berkeiket.

Feladatunk a kommunizmus áldozatainak emléknapján felmutatni, hogy bűn ilyen gonoszságokat Istennek tulajdonítani.

Feladatunk a kommunizmus bűneinek felmutatása abból a célból, hogy a zsidóság vállaljon érte felelősséget. Hogy megértsék ők is meg mi is. Isten nevében nem lehet gonoszságokat elkövetni. Isten nem gyűlölködik és büntet, Isten szeret és ezt a szeretetet kinyilatkoztatta Jézus Krisztusban is.

Dr. Bégány Attila – Hunhír.info