- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Gyurcsány leosztotta a lapokat

Gyakorlatilag eldőlt, hogy az egyesült balliberális tömb közös miniszterelnökjelöltet állít, közös egyéni képviselőjelölteket indít, és ez utóbbiból következik, hogy a lista is közös lesz. “Azt remélik, hogy egy ilyen szörnykoalíció irányíthassa Magyarországot. És ugyanoda térjünk vissza, ahol a Fidesz előtt voltunk: Orbánt Gyurcsányra cseréljük” – fogalmaz FB-bejegyzésében.

A Mi Hazánk azért jött létre, hogy megmutassa: van harmadik út. Hogy azokat is képviselje valaki, akik se a Gyurcsány Ferenc vezetésével egyesült balliberális tömböt, se Orbán Viktor urambátyámrendszerét nem akarják választani. Jó úton járunk, hiszen a bírósági bejegyzésünket alig egy évvel követő önkormányzati választáson (ahol tudtunk indulni) már átléptük a Parlamentbe jutáshoz szükséges öt százalékos küszöböt, a májusi EP-választásokhoz képest is másfélszeresére nőtt a szavazóbázisunk már októberre. És azóta is lassan, de biztosan erősödünk. A nemzeti érzelmű szavazóknak fel kell nyíljon a szeme: Gyurcsányra nem lehet szavazni.

És az álbaloldallal összefogó, korábban szintén harmadik utat hirdető pártok szavazóinak is fel kell nyíljon a szeme: Gyurcsányra nem lehet szavazni. Aki nem fogadja el, hogy Orbánt csak Gyurcsány válthatja, annak a Mi Hazánk a pártja. Letisztult a kép. Nincs több antikommunista párt: összefognak a kommunista utódpárttal. Nincs több, az elmúlt harminc év leváltását célul tűző párt: végleg részeivé váltak a rendszernek. Mi maradtunk, de mi maradtunk. A Mi Hazánk.

Dúró Dóra