- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Karácsonyi gondolatok

Sok minden jut az ember eszébe a gyermekszületésről. Vajon minden megszületendő gyermeket örömmel várnak-e a szülei? Beleszólhat-e a gyermek abba, hogy odaszülessen, ahová ő szeretne érkezni és ahol majd igaz szívvel és örömmel várják? Áldás-e a gyermek? De hiszen a kifejezésben is ott van: „gyermekáldás”, hát hogy ne lenne akkor áldás egy gyermek?

Mert ahol várt gyermek születik, ott karácsony költözik be a házakba, a karácsonyi liturgia hangulatával és ott mindig szeretet lengi be a teret, mert örömöt hoz a várt gyermek. Áldást hoz magával, áldást a családra, mint akkor Az, Aki 2000 éve megszületett és áldást hozott az egész emberiség nagy-nagy családjára.

Minden gyermek küldetéssel jön! Valamennyi! Még a nem várt gyermekeknek is küldetésük van az életre, a többi emberrel való érzelemalkotásra.Nekünk, akik gyermekeik voltunk/vagyunk Szüleinknek, nekünk is ember-gyermeki feladataink vannak.

A 2000 éve Megszületettnek a küldetése a cselekvő szeretet és összetartás példája az egész Emberiség javára.

Ezekkel a gondolatokkal kívánok szeretetteljes és szép karácsonyt Minden Gyermekszeretőnek,Egymást szerető maga is Gyermeknek és Mindazoknak, akik akár a régi szalma-jászol Gyermekére várnak, akár a baldachinos ágyikó mellett virrasztanak.

Gundy Sarolta – Hunhír.info