- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Szabadkőművesek, illuminátusok páholyai irányítják a kontinenst: Az EU elitje hemzseg a beépített emberektől…

Ma már nyílt titok, hogy a világot egy háttérhatalom irányítja, a szabadkőművesség pedig az ő alájuk tartozó szervezet. Mindenhol az ő jeleikbe és a létezésüket igazoló dolgokba, apró “morzsákba” botlunk. A fizetőeszközökön – amerikai egy dolláros – a médiában, a szobrokon, az építészetben, a kódrendszerekben, de még a politikusok kézjeleiben is az ő szimbólumaik és jelrendszerük köszön vissza. Ha nem vagyunk hajlandóak tudomást venni róluk, akkor bizony ők győznek.

Akkor ugyanis továbbra is ebben a virtuális valóságban maradunk, egyfajta rabszolgaként, egy olyan világban, melyben mindent ők határoznak meg, és az eseményeket is ők irányítják.

Sikeresen ellenállni csakis úgy lehet, ha teljes mértékben tisztában vagyunk azzal, hogyan is épülnek fel, vagy hogy mit is terveznek a világgal.

Vagy hogy mi lesz a következő lépésük…

A céljuk nyilvánvaló: évszázadok óta a felforgatás – írja a titokterminál.com.

Novus Ordo Seclorum, vagyis az Új Világrend megteremtése.

A szabadkőműves és illuminátus csoportok mára annyira átszőtték a világot, hogy már semmitől sem tartanak.

Nyíltan elkezdtek olyan törvényi és gazdasági törekvéseket keresztülvinni a társadalmon, melyek korábban elképzelhetetlenek voltak.

Az Európát irányító szabadkőműves csoportok is egyre látványosabban, egyre nyíltabban lépnek fel, már rég nem foglalkoztatja őket az, hogy fellebbentik saját létezésükről a fátylat.

Eléggé megerősödtek ahhoz, hogy hamarosan nyílt és végleges uralomra törjenek.

Ezt sajnos meg is tehetik, mert a mit sem sejtő tömegek egyfajta kábulatban, hamis valóságban vannak tartva. A gondolkodó, igazságkereső embereket pedig vagy messzire elüldözték, vagy kigyomlálták a társadalomból.

A média ás az oktatási rendszerek teljes átalakításával , a gyermekkori kreativitás már egész fiatal korban való “kiölésével” is az “ÚJ EMBER” prototípusát próbálták előállítani.

Unott, szürke, megosztott és gondterhelt tömeget akartak létrehozni, és ez a világot elnézve egyre nagyobb sikerrel is jár.

Nemzetek vesztették el identitásukat, kultúrák semmisültek meg, miközben kevert fajú népességek “létrehozása” vált az elsődleges céllá…

Hiszed vagy sem, de 2 milliárd ember életére vannak közvetlen hatással. A színfalak mögül kézi vezérlik az egész Európai kontinenst.

Juncker, Merkel, és nagy befolyással rendelkező politikai szereplők, az úgynevezett elit, és maga Ferenc pápa is az ő embereik.

A kereszténység is ennyi emberre van hatással, így nem alaptalan sokak szerint a feltételezés, hogy valójában maga a Vatikán az, mely kulcsszerepet játszott az elmúlt évtizedek különféle politikai agymosásaiban, rejtett propagandáiban.

Épp úgy, mint ahogyan most is főszerepet vállalt a menekültválság kirobbanásakor, hiszen Ferenc pápa a migráció mellett szólalt fel, és kvázi több ízben “utasította” Európát arra, hogy fogadják be az embertömegeket, melyek a Közel-Keletről és Afrikából áramlottak be 2015 óta.

világfigyelő

Hunhír.info