- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Barbárok. Igen, azok mi vagyunk…

Mi, itt Európa szívében, mindenféle belső-ázsiai, kelet-kaukázusi, és Isten tudja milyen eredettel. Akik jöttünk, és elfoglaltuk az itteni, “békés”, “kultúra- és államteremtő népek” szálláshelyét. Miért volt alig harc? Érdekes kérdés. Talán mert nem is voltak itt. Valószínűleg hazajöttünk. Legalábbis az akkori népek olyan nagyon nem tiltakoztak. Később, a későn érkező befogadottak viszont annál inkább.

Pedig igazából semmit nem hoztunk. Csak a nadrágot, a gombot, a lovaglás tudományát.Tisztálkodás fontosságát A kengyelt. A lovasíjászatot, az államalapítás tudományát. A világ egyik első Alkotmányát.

És egy gyönyörű nyelvet.

Hogy mindig idegen test voltunk? Igen. Nem vezettünk hódító háborúkat, amíg elég erősek voltunk, sosem kezdtük: befejeztük a háborút. Igen, „kalandoztunk.”

Nevetséges. Ez minden más népnél dicsőséges háborúk sorozata, egy vikingnek dicsőség, mások gyarmatokat alapítottak persze az is dicsőség volt nekik—a rabszolgatartóknak (LEHET,HOGY VAN KARMA) . Mi pedig „kalandoztunk”,hiszen meg volt minden okunk rá. És ha menni kellett: mi mentünk, de mindig hazajöttünk…..(Milyen kincseket rejtenek az idegen országok múzeumai–lehet,hogy ismét “kalandozni “kéne?)

Aztán túléltük a mongolokat, a tatárjárást, a bel- és küldúlást, a török uralmat, az osztrák házat, a kommunistákat—az ezer és ezer árulást:— futó kaland ez csak a világmindenség szemében

Mellékesen azért gyönyörűséges időmértékes verseket írtunk, sakkozógépet fedeztünk fel, helikoptert, dupla távcsövet,gyufát,gépeket, C-vitamint, atombombát, és mert játszani is kell, egy Rubik-kockát. A zserbót, meg a magyar konyhát. És elmentek legjobbjaink, akik nem haltak meg honi háborúinkban, és kiharcolták más népek függetlenségeit,sőt más kontinensekét is.

Mi maradtunk itthon, mert ennyire barbárok vagyunk.
Bezzeg a civilizált nyugat… Amelyet ezer éven át védtünk azok ellen, akiket ők most keblükre szorítanak, mint Kleopátra a kígyót. Akik learatták Mohács, 1848, 1956, 1990 hasznát. Mi elvittük a balhét, mert barbárok vagyunk. És soha, de soha nem árultuk el szövetségeseinket, inkább vállaltuk helyükben is a sorsot.

És most is ezt tesszük, egyszerűen csak azért, mert ilyenek vagyunk. Kiállunk azért az Európáért, amely barbárnak tekint minket, pedig szétdarabolt megcsonkított, és elárult Barbár szereti a mesterit a SZÉPET ….és Ti még mit fogtok elpusztítani …úgy tűnik csak ehhez értetek…Rombolni ez a Ti programotok…Mi pedig építők vagyunk…csak a Barbár képes építeni?

De hát ennyi baj legyen. Mi, „barbárok”, maradunk. Majd még feltalálunk ezt-azt. Addig Ti, amíg mi a határt védjük és az Égit,Hőseinket és Szentjeinket,— Ti, ott a civilizált népek, számolgassátok az uborka görbületét….hisz törvényt hoztatok rá….mi pedig tudjuk..

.„Senki sem különálló sziget; minden ember a kontinens egy része, a szárazföld egy darabja; ha egy göröngyöt mos el a tenger, Európa lesz kevesebb, éppúgy, mintha egy hegyfokot mosna el, vagy barátaid házát, vagy a te birtokod; minden halállal én leszek kevesebb, mert egy vagyok az emberiséggel; ezért hát sose kérdezd, kiért szól a harang: érted szól.”

S HA MAG VAGY, AKKOR ÉRTED

DÉZSÉ

facebook

Hunhír.info