- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

A liberálisok nemzetpusztító gyűlölködésének nincsenek határai

…Persze a liberális baloldal ebből semmit nem akar látni, sőt, vannak olyan magyar politikusok, akik lebontanák a kerítést és még be is telepítenék őket városukba. Nagyszerű döntés lenne így, a tények tükrében. Na meg ott vannak a nemzetünket alázni akaró publicisták, mint Tóta W. Árpád, vagy Melegh Attila szociológus, aki simán ezt állította a migránsokról: „Szinte mindenhonnan olyanok érkeznek hozzák, akik jobbak, mint a hazai népesség…”

Georg Spöttle: Nemzetrombolók

Néha elgondolkodom, hogy mi fog előbb elfogyni, az átlag európai polgárok türelme vagy a liberális politikusok hazugságai? Én a türelemre fogadnék, hiszen a sorosisták kártékony ötlettára kimeríthetetlennek látszik.
Névtelen bankkártyák, hogy kifizessék az embercsempészeket, migránsvízum, hogy még gyorsabban lerohanhassák Európát, kétmilliárd euró Soros NGO-inak, hogy még párszázezer illegálist hozzanak át Ázsiából és Afrikából, „hazugságiskolák” Görögországban, ahol megtanítják a „menedékkérőknek”, hogy milyen színjátékot kell előadni a hivatalos meghallgatáson,… és még sorolhatnám.

Komolyan, ha valaki látta a kanadai aktivista rejtett kamerás videóját, amit az egyik görögországi migránssimogató szervezetnél készített, az kiugrott a bőréből. Arra oktatják a bevándorlókat, hogy hazudjanak a menekültügyi hivatal tisztviselőinek. A legjobb sztorik egyike, hogy sírva előadják, amikor letépték a nyakukból a keresztet, elvették bibliáját és azóta retteg. Persze a szexuális másság is remek ürügy az üldöztetésre. Nem kell melegnek vagy transzneműnek lenni, elég, ha azt mondja magáról.

A videón be is vallja az „Advocates Abroad” (Ügyvédek Külföldön) nevű szervezet vezetőnője, hogy ő színészkedni tanítja a migránsokat. Hát szuper, gondolom, ők is kapnak majd a kétmilliárd euróból, amelyet Brüsszel még gyorsan, a tavaszi választás előtt, meg akar szavazni.

Pazar az ENSZ migrációs csomagja is, mivel az a világszervezet logójával ellátott meghívó afrikaiak és ázsiaiak milliójának. Úgy aposztrofálják a migrációt, mintha az egy megállíthatatlan természeti fenomén lenne és nem pedig Soros és vazallusai által generált népvándorlás. Nem megállítani kell, hanem menedzselni áll a papíron. Mintha az orvos azt mondaná rákos páciensének, hogy miért kellene a daganatot kezelni, inkább menedzselni fogja, mert az egy jó és hasznos dolog.

Jó és hasznos? Ezt el kellene mondani annak a német diáklánynak, akit 10 migráns erőszakolt meg miután egy szórakozóhelyen drogot tettek az italába. Gondolom már nem is tekintené súlyos bűncselekménynek, ami vele történt. Vagy a hétvégén meggyilkost 85 éves magatehetetlen bácsi, akinek az őt gondozó afgán fiú vágta át a torkát, hogy kirabolhassa és elvigye az autóját. Ágyban fekvő bácsikáról beszélünk, aki teljesen védekezésképtelen volt.

Az új bűnügyi statisztikából kiderült, hogy 2015 óta a migránsok Németországban 850.000 bűncselekményt követtek el. Ilyen az ország történelmében még nem volt. Ez közel napi 800 ügy. Szexuális bűncselekmények, késelések, drogkereskedelem, utcai rablás, ezek e legjellemzőbbek. Persze a liberális baloldal ebből semmit nem akar látni, sőt, vannak olyan magyar politikusok, akik lebontanák a kerítést és még be is telepítenék őket városukba. Nagyszerű döntés lenne így, a tények tükrében.

Na meg ott vannak a nemzetünket alázni akaró publicisták, mint Tóta W. Árpád, vagy Melegh Attila szociológus, aki simán ezt állította a migránsokról: „Szinte mindenhonnan olyanok érkeznek hozzák, akik jobbak, mint a hazai népesség…”. Köszönjük Attila.

Ebből is látszik, hogy a liberálisok nemzetpusztító gyűlölködésének nincsenek határai. Magyarországnak szerencsére van, jogi és technikai. Én ezekben hiszek, meg egy kormányban, amelyben van akarat, hogy megvédje országát.

facebook

Hunhír.info