- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

A fideszes Hegedűs Zsuzsa exe nagykoalíciót akar – Morvai-gyűlölőknek szeretettel

Tisztelt fideszes radikálisok, megmondóemberek, abszolút nemzetben gondolkodók, zászlótartók, konzervatív értelmiségiek, nemzetben, hazában érdekeltek, – és nem utolsó sorban Morvai fóbiások. Lassan a magát fösodratúnak becéző konzervatív és liberális sajtó jóvoltából azt is tudjuk, hogy Morvai Krisztina elvakultságában csak Árpád-sávos bugyit hajlandó felvenni, de az alábbiak tükrében azt viszont nem értjük, hogy a magukat nemzetinek mondó médiumok balos társaikkal egyetemben miért akarják az ország első számú vasorrú bábájának kikiáltani. Az orr, az biztosan nem, és a többi pedig nagyon nagy valószínűséggel nem stimmel. Elfogathatatlannak, és a nemzeti minimummal szembemenőnek tartjuk a nemzeti lobogóba öltözött párt és médiumai hisztérikus támadását Morvai régebbi kapcsolatai alapján a Jobbik miniszterelnök-jelöltje ellen. Főleg akkor, amikor a Fidesz egyik miniszteri bársonyszékének várományosa az a korábban fasisztázó, rasszistázó cionista Hegedűs Zsuzsa, aki az ultraliberális szellemi szálláscsináló rabmadár, Kis János felesége volt. Nem akarunk olyan országban élni, ahol Kis János volt felesége határozza meg a szociális ellátórendszer alapvető kérdéseit. Mert megint segíly lesz, nem rendrakás.

Kis János terjedelmes interjút adott a Beszélő folyóiratnak, amelynek 1981 és 1989 között illegális (szamizdat) korszakában szerkesztője volt. Vagyis annak a körnek a tagja, akik 1848 helyett a Tanácsköztársaságot éltette, és túl puhának, nacionalistának és anticionnak tartotta a Kádár-rendszert. Kist nyugodtan nevezhetjük a szálláscsinálók egyik nagymesterének. Páholyon belül és kívül.

Az ultraliberális filozófus magyar politikai helyzetet elemzi, s megállapítja:”ha a Fidesznek lehetősége lesz rá, átírja az alkotmányt. Ha kétharmados többséget szerez, ezt arra használná, hogy a nemzeti ügyeket egyedül fogalmazza meg, nem állandó vitában, nem kompromisszumokat keresve. Azon volna, hogy tizenöt-húsz évre megakadályozza a duális rendszer visszaállásának lehetőségét. Aki úgy gondolja, hogy a Fidesz kétharmados többsége jó volna az országnak, gondoljon bele, hogy ez mit jelent.”

Ha a Fidesz nem szerzi meg a kétharmadot egyetlen józan választása lehet, együttműködni a tőle balra álló pártokkal. A Fidesz vezetői is tudják, a Jobbik pártjuk „halálos ellensége” már csak azért is, mert Vonáék az ő táboruk rovására növekedhetnek – állapítja meg a zsidó Soros által fenntartott szellemi terrorközpont professzora. Annak a Hegedűs Zsuzsának a volt férje, aki miniszterjelölt a Fidesznél, és akire kiváló lájtos jobbosok mint az eljövendő fideszes Kánaán egyik papnőjére tekintenek.

A Fideszes Kubatov Gábor, Viktor radikális szellemi ökle és fő tanácsadója, a magát radikálisnak mondó hivatásos néptribun ma arról elmélkedik, hogy Morvai férje az a Baló György, aki éveken keresztül az SZDSZ-t támogatta. “Ezzel nincs semmi baj. De tíz évig élt vele Morvai Krisztina. És akkor ott nem volt semmi probléma? Tíz éven keresztül nem került az elő a vacsoránál, hogy Gyuri, akiket te támogatsz, azok rossz irányba viszik a hazánk dolgait?” – kérdezte Kubatov.

Mi meg azt kérdezzük ettől a derék embertől: Vajon miről állapodott meg egymással sült galamb korában Kis János, és akkori párja, a chartás, fasisztázó, rasszistázó Hegedüs Zsuzsa, aki mára a Fidesz kedvence lett? Ja, hogy az a bizonyos szálka, illetve gerenda. Morvai nem chartázott, nem tüntetett a fasiszta szélsőségesek ellen, s nem akarta balról jobbítani a rendszerváltást. Pontosabban nem balról, hanem Közel-Keletről, mint Kis, Hegedűs, és barátaik, Pető, Magyar, Konrád és mondjuk Haraszti. Na erre tessék gombot varrni, Kubatov bácsi!

Kun László – HunHír.Hu