- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Feldmájer begerjedt

A Mazsihisz vezére ma nagyon izgatott lehetett: a Síp utcai társaság honlapja csak úgy ontja a híreket az őrizetbe vett Csatáry Lászlóról. Tehát nagy az „aj-vaj” Izraelben (hogy egy klasszikust idézzek) – Feldmájer alig bír magával. Holnap rohan is a cionista tévé stúdiójába, mert néki mindenképpen meg kell szólalnia ebben a kimondottan lelki-vallási ügyben.

A Síp utca egyik vezető anyaga ez a nyúlfarknyi közlemény:

„Csatáry-ügy: A Mazsihisz elnöke az ATV START holnap reggeli adásában beszél a témáról

Háborús bűntettel gyanúsították meg, és őrizetbe vették Csatáry Lászlót a mai napon a nyomozó ügyészek – dr. Feldmájer Péterrel a Mazsihisz elnökével Mészáros Antónia beszélget a témáról, az ATV holnap reggeli START című műsorában, reggel 8:00 óra körül, az adás reggel 6:00 órakor kezdődik.”

Félek, a sudár termetű Feldmájer szokásához híven megint hülyeségeket fog beszélni. Tavaly, a Képíró-per idején is dőltek a butaságok a szájából, sőt – rágalmakkal illette a néhai csendőr századost. A bíróság sajnos nem meszelte el ezt a megélhetési zsidót, de nem kell izgulni: jön még kutyára dér. Mert az élet már csak ilyen: előbb-utóbb a vadászokat is levadásszák.
Szóval, ha vannak hitközségi olvasóink, ne feledjék: holnap reggel Feldmájer Péter Mazsihisz-vezér lép fel az atv-ben, hogy előadja szokásos gyűlöletműsorát. Nem szabad kihagyni!

Szalay László – Hunhír.info