- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Síp utcai bűnözök – mikor lépnek a magyar hatóságok?

Régóta vallom: hazánk egyik legzüllöttebb társasága a Mazsihisz nevű maffiaszerű képződmény. A megélhetési zsidók gyülevész hada Feldmájer és Zoltai urak vezetésével nem riad vissza semmi aljasságtól. A kiválasztottak eme bosszúszomjas maradéka most újabb bűncselekményt követett el. Eljött az idő, hogy a magyar hatóságok a törvény teljes szigorával lépjenek fel a köztörvényes zsidó bűnözök ellen.

Ma 12 óra 33 perckor jelent meg az alábbi közlemény a Síp utcai banda honlapján:

„Tartóztassák le Csatáry Lászlót

Csatáry László 15.700 zsidó Auschwitzba történő deportálásában működött közre a második világháború idején az egyik kassai gyűjtőtábor parancsnokaként.
Csatáryt a náci bűnösök után nyomozó Simon Wiesenthal Központ a világ legkeresettebb háborús bűnösének tart.
Követeljük letartóztatását!
Gyertek tiltakozásképp összebilincselt kézzel ma (július 16. hétfő) délután, 17:30 órára, Csatáry László házához: Budapest XII. ker., Győri út 3. szám és követeljük együtt a letartóztatását! (Bilincseket biztosítunk, ha nem tudtok hozni.)
Szükségünk van a segítségedre!
Ez az utolsó esélyünk arra, hogy igazságot szolgáltassunk az áldozatok emlékének.
Adjátok tovább a hírt, osszátok meg az eseményt és gyertek!”

Tudjuk, a most 97 éves Csatáry Lászlót a köztörvényes bűnöző Efraim Zuroff nevezte a világ legkeresettebb háborús bűnösének. Az a Zuroff, aki alaptalanul megrágalmazta néhai dr. Képíró Sándort, akit végül sikerült a halálba kergetnie. Zuroff akkor is jogot sértett, de a magyar – elnézést: magyarországi bíróság, pontosabban egy Vadász Viktor nevezetű „bíró” – hamis, szánalmas indokkal felmentette a rágalmazás vádja alól a jeruzsálemi székhelyű bűnözőt. Mert a fajvédő zsidót – még ha bűnöző is – elítélni tilos.

A nácivadász zsidó nemrég közölte: Budapesten él Csatáry László. Aztán a „legjelesebb” angol bulvárlap úgymond „megtalálta” Csatáryt, s erről képes riportban számolt be.

Tudjuk – mert a bűnöző Zuroff elmondta –, hogy 25 ezer dollárnyi Judás-pénzt kapott az, aki közölte a bosszúszomjas zsidóval Csatáry lakcímét. Az angol bulvárlapnak tehát nem kellett sokat keresgélnie – volt honnan megszerezni az információt.

S most megtörtént az, amit nem hittem volna: a Síp utcai zsidó bűnszövetkezet nyilvánosságra hozta Csatáry László lakcímét, s tüntetést szervez lakása elé. A lakcím nyilvánosságra hozatala személyiségi jogot sért. Ráadásul Csatáry László nem közszereplő. S újabb ráadásként: egyelőre nem emeltek ellene vádat, tehát letartóztatásának követelése, az áldozatok emlékére való gusztustalan, klasszikusan „holocaust-iparos” utalás vérlázító, megdöbbentő és hányingert keltő.

Ezúton kérjük a magyar rendőrséget: akadályozza meg a bosszúszomjas zsidók törvénysértő akcióját.
Kérjük továbbá, indítson eljárást a Síp utcai banda vezérei ellen, mert Csatáry László lakcímének közlése személyes adattal való visszaélésnek minősül, tehát bűncselekmény. Egyben tájékoztatjuk a magyar hatóságokat arról is, hogy a közlemény a nemcsak a Síp utcai banda hivatalos honlapján, hanem hivatalos fészbuk oldalán is megjelent, tehát a bűncselekmény elkövetője nem kétséges.
S végezetül egy fontos megjegyzés.

Eljött az idő, hogy a Síp utcai gengszterek garázdálkodása ellen erélyesen fellépjen a keresztény magyarság. Eljött az idő, hogy a Mazsihisz nevű maffiaszerű társaság székháza (Budapest, VII. kerület, Síp utca 12.) elé tüntetést szervezzenek a jóérzésű magyarok. Mert végre egyszer ki kell mondani hangosan, érthetően – hogy a Síp utcai vezérek is meghallják -, hogy a magyar nép nem kér a gyűlölködésből, a bosszúból, a valódi áldozatok emlékével való visszaélésből, a nemtelen indulatok gerjesztéséből.

Szalay László – Hunhír.info