- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Prohászka-Csatáry-MSZP – Egy kommunáci közlemény margójára

Az MSZMP honlapján – mint arról a HunHír is beszámolt – érdekes hír jelen meg ma dél körül. Tudjuk, nemrég Efraim Zuroff jelentette be, hogy Budapesten él Csatáry László, akit a züllött nácivadász és bandája a világ legkeresettebb háborús bűnöseként tart számon. Aztán a híres angol szennylap felkereste budai lakásán Csatáryt, s most az MSZMP örül, hogy meglelték a 97 éves állítólagos bűnöst.

Idézem a vörös párt közleményét:

„A Magyar Szocialista Párt örömmel fogadta a legkeresettebb náci háborús bűnös megtalálásáról szóló híreket.
Azzal együtt is, hogy ezek szerint egy brit bulvárlap oknyomozói eredményesebbek a még élő népirtók felkutatásában, mint a magyar ügyészség, amely már 10 hónapja csak bottal ütötte a Budapest belvárosában ’rejtőző’ Csatáry László nyomát.
A történtek tükrében a rendőrségtől azt várjuk, hogy a lehető legrövidebb időn belül állítsa elő a soha el nem évülő bűncselekmények elkövetése miatt körözött Csatáry Lászlót. Felszólítjuk Polt Péter főügyészt, hogy haladéktalanul emeljen vádat Csatáry László ellen. A kormánytól pedig elvárjuk, hogy tegye végre világossá: a nyíltan antiszemita Prohászka Ottokárt védve a szélsőjobb, vagy a demokrácia híveinek oldalán áll-e!”

A zuroffi bandához hasonlóan züllött MSZMP vezérkara, a bűnöző Mesterházy Attila és hasonszőrű társai tehát nagyon örülnek a hírnek. Érthető ez az öröm, a magyar olvasónak nem kell megmagyarázni a purimi önkívületre hajazó örvendezésük okát.

A közleménnyel azonban nem ez az igazi baj – a vörös szegfűs hitközség gazemberei annak örvendenek, aminek akarnak. Az viszont tűrhetetlen, hogy jogerős bírói ítélet nélkül rágalmaznak magyar állampolgárokat.

Csatáry Lászlóról eddig senki nem állította, hogy „népirtó”. Csatáry Lászlót tudtommal senki nem körözi. A bosszúéhes zuroffi banda vadászik rá, ez igaz, de mindez kit érdekel? A zuroffi nácivadász intézmény magánvállalkozás, „holocaust-ipari” korlátolt felelősségű társaság, szavuk annyit sem ér, mint a másnapos szar Mesterházy koszos budijában.

A Mesterházy nevű idióta által vezetett vörös párt most túllőtt a célon. Nem kell ilyen lihegve szolgálni a bosszúszomjas zsidóság érdekeit. Vissza kellene venni a tempóból, mert a végén az elvtársak még gutaütést kapnak. Vegyék tudomásul: a nyomozó szervek végzik a munkájukat, s ha majd okot látnak rá, őrizetbe veszik az állítólagos háborús bűnöst. Megfelelő vádak hiányában, csupán a bosszúszomjas zsidó banda állításaira hagyatkozva nem lehet előre ítélkezni Csatáry felett. Őt is megilleti az ártatlanság vélelme. Jó lenne, ha ezt végre tudomásul venné az idióta Mesterházy, és még idiótább bandája.

S végül: nem maradt ki természetesen Prohászka Ottokár neve sem a közleményből. Tudjuk, korábban már a bűnöző MSZMP-elnök a szájára vette a boldog emlékű püspök nevét. Ezúton kérem a vörös pártot, a népirtásban jeleskedő, magyarságellenes vörös párt vezetőit: hagyják békén Prohászka Ottokárt. Kérem Mesterházy vörös führert, mocskos száján többé ne ejtse ki Prohászka nevét. Ez ugyanis szintén bűncselekmény. Ne tetézze pártja korábbi, be nem vallott bűneit egy újabb gaztettel.

Hogy egy klasszikust idézzek: a gazemberségből jelesre vizsgázó Mesterházy és züllött bandája vegye úgy, hogy fel van pofozva.

Szalay László – Hunhír.info