- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Bűnöző horda Csatáry László nyomában

Korábban már megírtuk: a Síp utcai társaság honlapján és fészbuk oldalán felhívás jelent meg, hogy tartóztassák le az állítólagos háborús bűnöst, Csatáry Lászlót. A felhívás gazdái közölték Csatáry lakcímét, és délután fél hatra a megadott címre várták azokat, akik támogatják akciójukat. Azóta újabb adatok birtokába jutottunk.

Tény: nem a Síp utcai társaság az ötletgazda, de ez nem menti a Feldmájer-Zoltai vezette züllött képződmény felelősségét, hiszen a Mazsihisz is közzétette a felhívást, részt vállalt a Csatáry elleni hajsza szervezésében. Ez pedig menthetetlen.

Mintegy húsz órával ezelőtt jött létre az a fészbukos csoport, amely a mai akciót meghirdette. A csoport neve: „Tartóztassák le a Náci Csatary Lászlót!! – Arrest the Nazi Laszlo Csatary NOW!!”
Közel tízezer embert hívtak meg mai bűncselekményükre, s jelen sorok írásakor 240 ember jelezte vissza, hogy részt vesz a gyalázatos eseményen.

S most nézzük, kik is szervezték ezt az „eseményt”. Összesen nyolc földi halandó olvasható a szervezők listáján – többségük nem magyar állampolgár!
Íme, a szervezők névsora:

Deborah Abisror Brüsszelből;
Anita Bakula, a Zsidó Diákok Európai Szövetségének alelnöke,
Jane Braden-Golay Zürichből;
Deák Andrea, a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület ügyvezetője;
Andi Gergely – közelebbi adatot fészbuk oldala nem tartalmaz;
Victoria Godik – közelebbi adatot fészbuk oldala nem tartalmaz;
Gabriella Horowitz Oregonból;
Elie Petit Párizsból.

Látjuk, a szervezők többsége külhoni zsidó. S bár sok meghívót küldtek el, mégis – mint említettem fentebb – kevesen jelezték részvételi szándékukat a mai randalírozáson. Végigfutottam a jelentkezők névsorát: a csatlakozók között van többek között az ősbolsevik Vajnai Attila (valamelyik kommunista párt egyik führere), s természetesen Magyar Bálint testvére, Magyar Fruzsina – aki mellesleg Mécs Imre volt országgyűlési képviselő felesége. Hát ilyen alakok csatlakoztak a Budapest utcáin grasszáló bűnöző hordához.

Egyébként úgy hírlik, a felhívásban megadott cím téves volt, s a bűnöző horda folytatta útját. Ezt támasztja alá az is, hogy az említett fészbuk oldalon nemrég az alábbi közlemény jelent meg:

„The correct address is less than 1 km from the incorrect one, few minutes walk.
ADDRESS UPDATE! CORRECT ADDRESS IS:
JAGELLO utca 4A”

Most tehát újabb címet adtak meg az érdeklődőknek. Hogy a bűnöző horda jelenleg merre büdösíti a levegőt, nem tudjuk.

Írtuk már korábban: a ma meghirdetett akció – bűncselekmény. A rendőrségnek határozottan fel kell lépnie a garázda társaság ellen. A bűnöző horda francia és egyéb állampolgárságú tagjait azonnal őrizetbe kell venni, s ki kell utasítani az országból. A többiek ellen pedig meg kell indítani az eljárást, mert a Csatáry elleni hajsza, lakcímének közzététele – bűncselekmény. Jogállamban ilyesmi nem történhet meg. Még akkor sem, ha fajvédő zsidók művelik a törvénysértést, mert ők sem állnak a törvény fölött.

Várjuk az újabb fejleményeket, s a rendőrség határozott fellépését.

Szalay László – Hunhír.info