- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

A destruktív „Milla” és Kövér László

Minden este ellátogatok az „Egymillióan a magyar sajtószabadságért” nevű destruktív társaság fészbuk oldalára. Köztudott, a már nevében is hazug csoportozat a züllöttség, a deviancia hírnöke és szószólója. Ez a társaság mindenért rajong, ami beteg, ami amorális. Most, a közelgő „melegparádé” alkalmából, Kövér László került célkeresztbe – egy különös fénykép kíséretében.

A destruktív „Milla” oldalán néhány órával ezelőtt az alábbi szöveg jelent meg:

„Azt tudtad, hogy Kövér László is ott fog menetelni a Budapest Pride-on 7-én, hogy ezzel is kimutassa: kiáll a melegek jogai mellett, hogy ők is szabadon, félelem, diszkrimináció és a rejtőzködés kényszere nélkül, ha úgy szeretnék, családban, gyereket örökbe fogadva élhessenek?”

A szöveg alatt a közismert kép, amely a székely apostol, Nyirő József meghiúsult újratemetésén készült: a házelnök és Szász Jenő (arcukat persze kitakarták) egy népviseletbe öltözött gyerek kezét fogja. A képet az MTI fotóriportere, Kovács Tamás készítette.

A kép fölötti szöveg célzása világos: mintha egy család lenne Szász, Kövér és a kisgyerek. Gusztustalan. Aki azt hiszi, hogy itt valami szellemesség lapul, annak nagyon meleg, sőt forró lehet az agyvize.

A hír persze álhír, mert Kövér László biztosan nem teszi tiszteletét a deviancia, a szexuális eltévelyedés évente megrendezett exhibicionista „ünnepén”. Erkölcsi-lelki fogyatékkal él az az ember, aki ilyen rendezvényt támogat.

A kép és a felirat üzenete azonban világos. Tudjuk, Magyarország Alaptörvényét többek között azért is támadták a destruktív erők – nemcsak itthon, hanem a súlyos betegségben szenvedő Európában is -, mert nem teszi lehetővé az egyneműek „házasságát”. Márpedig a melegek hosszú évek ezt követelik. Meg azt is, hogy ők is örökbe fogadhassanak gyereket.

A régi, a kommunista „alkotmány” 15. paragrafusa kimondta:

„A Magyar Köztársaság védi a házasság és a család intézményét.”

Ami magyarul annyit jelent: az Alaptörvény előtti időkben sem volt lehetőség az egyneműek „házasságára”. Hiszen a házasság férfi és nő között köttetik – mióta világ a világ. Hazánk alaptörvénye éppen azért fogalmazott egyértelműen és világosan, tehát definíciót is adva, mert a liberális destrukció többek között a nyelvet támadja meg, igyekszik a szavak jelentését kiforgatni, megváltoztatni. Ez ellen született az Alaptörvény alábbi mondata:

„Magyarország védi a házasság intézményét mint férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját.”

Ezt olvasván érthető, hogy a liberális destrukció csahosai idehaza és külhonban támadásba lendültek. Azzal támadták az Alaptörvényt, hogy diszkriminál, sérti a melegek jogait. Ez tévedés. Hazugság. S cinizmus is a destruktív erők részéről, hiszen jogsértést éppen ők követnek el – a puszta létükkel.
Közhely: házasság férfi és nő között köttetik. Ha Magyarország „házasságként” ismerné el a melegek párkapcsolatát, az támadás lenne a házasság, a család intézménye ellen. Támadás lenne az erkölcs, az egészséges, tisztességes élet ellen. Támadás lenne az emberi méltóság ellen.

A „Millások” és destruktív társaik megnyugodhatnak: Magyarország nem fogja követni azon beteg államok példáját, amelyek lehetővé teszik a „házasságot” az egyneműek számára. S Magyarországon soha nem lesz olyan kurzus, amely megengedi, hogy meleg párok gyereket fogadjanak örökbe. Mert a gyermek jogait is védi a törvény. Megengedhetetlen ugyanis, hogy egy gyermek a nemi eltévelyedés, a deviancia, a betegség légkörében nevelkedjék. Ezt az állam nem engedheti meg, mert vét az isteni törvény ellen.

Egyébként a melegek jogait senki sem korlátozza hazánkban. Szabadon, félelem, diszkrimináció nélkül élhetnek. Ennek bizonyítéka, hogy évente egyszer a főváros egyik legpatinásabb útján masíroznak, s mutogatják magukat országnak-világnak.

Azt egyébként pedig végképp nem értem: miért kell büszkének lenni arra, ha valaki meleg? Erre még soha nem kaptam választ.

Utóirat
A „Milla” érdekes módon mindig csak bizonyos embereken, történelmi eseményeken gúnyolódik. Javasolnám nékik, tágítsák érdeklődési körüket. Például tegyenek közzé olyan képet, amelyen a kis Mózest jobbról és balról Feldmájer és Zoltai vezetik kézen fogva (a háttérben pedig Köves Slomó ácsorog világoskék bikiniben). Ez is lehetne egyszer vezető anyag a „Millás” oldalon – a sajtószabadság, a pártatlan tájékoztatás jegyében.

Szalay László – Hunhír.info