- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Millás sikertörténetek

Minden nap ellátogatok a „Milla” fészbuk oldalára. Tudják, ez az a destruktív társaság, amely már a nevében is hazudik: „Egymillióan a magyar sajtószabadságért”. Egymillió? Soha nem volt ennyi támogatója ennek a magyartalan csoportozatnak. Sokáig jóval százezer fölött volt a létszám, de az utóbbi hetekben – hála a mennyei Atyának – vesztett a népszerűségéből a destruktív „Milla”. Megindult és folyamatos az apadás.

Jelen pillanatban – e sorok írása közben néztem meg a fészbukon – 99 915 ember kedveli a „Millát”. Örömteli az apadás, várom a további töpörödést.

Valószínűleg a destruktív vezérkar is észleli, hogy baj van, mert néhány perccel ezelőtt a mellékelt képet tették közzé a „Milla” fészbuk oldalán. A vörös színt nagyon kedvelik ezek az anarchista gyerekek, de hát ez nem is meglepő: „szellemi” elődeik is e szín bűvöletében éltek-haltak (s közben öltek is néha).

A vörös színű harci riadót a következő szavakkal ajánlja a destruktív társaság:

„ACTA, Melegolimpia, a diplomás röghöz kötés alkotmányellenessége, atlatszo.hu, hogy csak az elmúlt hét sikertörténeteit soroljuk. Rajtad múlik minden.”

Hát a melegolimpia tényleg sikertörténet! Ettől szépül-épül a magyar! Azt javaslom ennek az idegenszerű társaságnak, hogy – a mellékelt vérvörös plakát jegyében – cselekedjenek. Ne siránkozzanak, lépjenek a tettek mezejére. Hogy gyarapodjanak a sikertörténetek.
Mert a Melegolimpia siker ugyan, de kevés. Kellene még más is a homofób, rasszista, fasiszta, masiniszta magyarnak.

Jöjjön hát a pedofilolimpia – Polanski lehetne a díszvendég! Aztán tessék megszervezni a nekrofilolimpiát! És így tovább, nem szabad feladni. Az úton végig kell menni – hogy Marosán elvtárs egyik könyvének címét idézzem.

Félre hát a siránkozással! Elő a lélekgyilkos ötletekkel, drága „Millás” lények! Vezényeljetek újabb és újabb rohamot a mocsárba!

Szalay László – Hunhír.info