- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Kövér László, a „gané”

Brüsszelben ma egy zsidó konferencián beszédet mondott Feldmájer Péter, a Mazsihisz vezére. Hosszú a szöveg, akit érdekel, olvassa el a Síp utca honlapján. Természetesen megtudtuk, hogy erősödik hazánkban az „antiszemitizmus”, egyre több zsidót bántalmaznak (verbálisan és „manuálisan” – ez utóbbi Frölich Róbert nyelvi leleménye a zsidóverésre), s bizony a magyar kormány nagyon is ludas.

Feldmájer Brüsszelben egyebek mellett arról szónokolt, hogy a magyar kormány elítéli az „antiszemita” megnyilvánulásokat, sokat tesz a „holocaust” áldozatai emlékének megőrzéséért, stb. Majd így folytatta:

„Ez van a színpadon, de ha megnézzük, hogy mi van a függöny mögött, akkor egy nagyon sötét képet látunk.”

Hogy meglegyen az egyensúly, én is bepillantottam a függöny mögé. Természetesen egy másik, a Síp utcai függöny mögé. Mert tudjuk, mi van a színpadon, de hogy a függöny mögött mi zajlik….
A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége fészbuk oldalát 3090 ember kedveli. Szép szám. Ezen az oldalon bukkant fel tegnap késő este az alábbi szöveg:

„Kövér László, az Országgyűlés elnöke csütörtökön válaszol Elie Wiesel magyar származású Nobel-békedíjas író levelére, közölte az Országgyűlés Hivatala szerdán.”

(Zárójelben és halkan, bár nem először írom le: az ún. „Elie Wiesel” nem magyar származású. Maga Wiesel sem említette soha, hogy magyar származásúnak vallja magát.)
No, a fenti, nem túl izgalmas hírhez hét hozzászólás érkezett (legalábbis jelen sorok írásáig). Tessék csak elolvasni az utolsó megjegyzést, amely ma délelőtt került fel az oldalra:

„Edit Lipcs
szerintetek a Wiesel el fogja olvasni ennek a ganénak a levelét?”

Kövér László – „gané”. Ez a tömör véleménye a magyar házelnökről Edit Lipcsnek.
Kíváncsi voltam, kicsoda ez a hölgy. A fészbuk oldalán semmi információt nem találtam róla azon kívül, hogy „nő”. Ezt neve alapján is sejteni véltem. Egyik legfrissebb – hét órával ezelőtt kelt – bejegyzését kimásoltam:

„I LOVE Israel !!!
אני אוהב את ארץ ישראל”

S alatta egy szépséges kép: piros szívben a szokásos csillag. A zsidó hölgy megindító vallomása.
Itt tehát „gané”, ott pedig „I LOVE Israel!!!”

Hát ezt leltem a Síp utcai függöny mögött.

Szalay László – Hunhír.info