- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Horthy-szobor: a rendőrség szerint 107 ezer forint a kár

Mint már korábban hírt adtunk róla, ma hallgatták ki a Kerekiben felavatott Horthy-szobrot festékkel leöntő Dániel Pétert. Este maga a bolond ember számolt be híveinek a történtekről. Fészbuk oldalán már nagyon várták a rajongók Dániel jelentkezését, s a közönséges hozzászólások most sem maradtak el. Újabb csokrot állítottam össze a (szélső)balos demokraták toleráns, másság-tisztelő megnyilatkozásaiból.

Este nyolc óra körül jelent meg az alábbi szöveg Dániel Péter fészbuk oldalán:

„Megtörtént a gyanúsítotti kihallgatásom a Horthy-szobor ügyében. A rendőrök korrekt módon jártak el, rongálás vétségével gyanúsítanak az ügyben. Magát a tettemet büszkén vállaltam, a jogsértést és a károkozást viszont nem ismertem el, mivel álláspontom szerint politikai véleményt nyilvánítottam, a faszobor értéke pedig még meg is nőtt az akcióm következtében. Társadalomra veszélyessége sincsen a cselekedetemnek, de annál inkább van ennek a szoborállításnak.”

Az első hozzászóló egy Pákey László nevezetű kékszalagos elvtárs volt:

„Fasz-obrot fideszék seggébe”

Néhány pillanat múlva az említett elvtárs pontosított:

„Gyalulatlant..”

Kíváncsi lettem a popóorientált hozzászólóra, ezért megnéztem Pákey elvtárs fészbuk oldalát. Legfrissebb bejegyzése ma délután kelt: az Info Ajka című honlapon megjelent egyik fideszes közleményt kommentálta:

„Menjetek is a jól nevelt picsába! Még oda sem vagytok valók…”

A tolerancia kékszalagos embere hamar választ kapott:

„Tisztelt Pákey László!
Megkérem, hogy az Info Ajka honlapon a hozzászólásaiban mellőzze a nyomdafestéket nem tűrő szavakat, egyben kérem, hogy előző hozzászólását a fenti okokból törölje.
Kertész Zsolt
a honlapért felelős kiadó”

No de térjünk vissza Dánielünk fészbuk oldalára. Inci Jáni Gyuláné elvtársnő is popóorientált:

„én rakétát raknék a seggükbe..hátha el viszi őket a Mars-ra)”

Dániel Péter a vágyak eme kitüremkedését egy fontos közleménnyel szakította félbe:

„Az okozott kár egyébként 107 ezer forint, a gyanúsítás szerint.”

Végül még egy hozzászólást idézek. Annak bizonyságául, hogy a dánieli mocsárban dagonyázó kékszalagos elvtársak és elvtársnők rendületlenül utálják Wittner Máriát. Egy Horváth József nevezetű mocsárlakó írta:

„Wittner Mari majd ad neked is ! Neki is kell egy fasz-obor!”

Hát így beszélgettek ma este a kékszalagos demokraták. Akik természetesen csatlakoztak a vasárnapi – Hősök terére összekürtölt – „antifasiszta” gyűléshez. Szegény Hősök tere!

Utóirat:

Dániel fészbuk oldalán találtam még egy érdekes leletet. Velkei Margit nevű elvtársnő annyira megörült a bolond ügyvéd jelentkezésének, hogy lányos zavarában csak úgy halmozta a mássalhangzókat:

„VÉGRE, HOGY ITT LÁTUNK, ÉS HALLUNK RÓLLAD! BÍZOM, HOGY RENDBEN LESSZ MINDEN”

Ej-ej, kedves Vellllkei Marrrrgit! Hogy magácskát mennyire felizgatja ez a délceg Dániel!

Szalay László – Hunhír.info