- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Pünkösdi ajándék Dániel Péternek

Dániel Péter, a kékszalagos betyár bajban van: fészbuk oldalain nem tudja osztani az igét híveinek. Igen, „oldalain”, mert a bolond ügyvédnek három „profilja” van: Dániel Péter, Péter Dániel és dr. Dániel Péter. Néhány napja azonban „blokkolva van” a festékes ember. Ezt kapta ajándékba – pünkösdre.

Tegnap 8 óra 58 perckor így panaszkodott „Dániel Péter” nevet viselő „főprofilján” a festékes demokrata:

„A tartalékprofilomat is megpróbálták feltörni és letiltani. Ezt elismerésnek veszem. A főprofilom még mindig blokkolva van, pedig nem sértettem meg a Facebook szabályzatát. Már írtam az ügyben a szolgáltatónak. Aki úgy gondolja, kérem szintén írjon a disable@facebook.com címre és kérje a feloldásomat. Köszönöm!”

A fenti sorokat utolsó, keddi bejegyzéséhez írta hozzászólásként Dániel. Egyik híve szép magyarsággal védte meg a bolond ügyvédet:

„El a Kezekkel Dániel Péter től!!!”

Nem gépeltem félre, a rajongó írta így: „Péter től”. És „a Kezekkel”.

De vajon miért „blokkolták” a dánieli „főprofilt”? (Zárójelben jegyzem meg: másik két „profilján” sincs friss anyag, pedig a potrohos ember igen grafomán.)

Kedden néhány óráig elérhetetlen volt a „Dániel Péter” nevű oldal, s hamarosan az okra is fény derült. A bolond ügyvéd később megmagyarázta a történteket: Wittner Mária egykori ítéletének az utolsó oldalát tette közzé főoldalán, s ezért „blokkolták”. Sőt: törölték is a Wittner-anyagot titokzatos „kezek”. Akarom mondani: titokzatos „Kezek”.

Ha már Dániel leírta Wittner nevét, ismét téma lett az egykori halálraítélt, akit oly előszeretettel gyalázott és gyaláz ma is a dánieli csapat.

Kardos Péter

Dániel Péter egy újabb hozzászólásában „fontos árpádsávos ikonként” jellemezte Wittner Máriát, mire egy Kardos Péter nevű Dániel-rajongó az alábbiakat írta válaszul:

„A wittner maca? Ikonként, fára kenve már jobban elviselném…… De hát Te vagy a festő….!”

Wittner Mária („maca”-ként, neve csupa kisbetűvel) – fára kenve. Hát így beszélgetnek a kékszalagos demokraták, a tolerancia felkent bajnokai egymás között. Ahogy elnézem ennek a Kardosnak a fizimiskáját, én bizony fára kenve sem tudnám elviselni. Igaz, nem is vagyok festő.

Szalay László – Hunhír.info