- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Egy kép üzenete: „Heil Gyurcsány!”

A mellékelt kép nem éppen friss, közel egy hónapja jelent meg az Amerikai Népszava (AN) honlapján. Akkor el is mentettem a gépemre, de aztán elfelejtkeztem róla. Tegnap „fájlnagytakarítást” végeztem, s ekkor került ismét szemem elé ez a tanulságos kép.

„Gyurcsány meghirdette az ellenállás programját” – ez a cím virított március 16-án az AN honlapján. Idézem az írás bevezető sorait:

„Gyurcsány Ferenc felismerte az Orbán-rendszer lényegét, ezért elérkezett az idő, hogy a katolikus klerikális fasiszta diktatúra beazonosítása után a cselekvés ideje következzen. Gyurcsány pontosan és jól határozta meg a rezsim elleni harc területeit. Konkrét cselekvési terv is van, nemcsak a célpontokat jelölte ki. Március 15-i beszéde és a “Három csapás” című mostani írása fordulópontot jelent a diktatúra elleni küzdelemben. Miután leleplezte az ellenfelet, amelynek ereje a rejtőzködésből és a ködösítésből származik, a győztes pozíciójában van. E naptól kezdve nem vitás, hogy Gyurcsány az ellenállás vezére, az új magyar felvilágosodás élharcosa. Ha nem hagyja kibeszélni magát az igazságból. Az alábbiakban közöljük erről szóló blogbejegyzését, amely mindhárom pontban pontosan jelöli ki a célpontokat.”

Figyeljük csak meg az idézett szöveg kulcsszavait. Köztük leljük ezt a két szót is: „harc” és „vezér”. Gyurcsány, az új „vezér” megírta hát a maga „Mein Kampf”-ját.

S akkor most nézzük meg a mellékelt fényképet, amely alatt ez a szöveg olvasható:

„Gyurcsány Ferenc az ellenállás megkérdőjelezhetetlen vezetője lett. Egyedül ő tudja, mi ellen kell harcolni, helyes programot hirdetett. Mostantól győztes pozícióban van, mostantól van veszélyben az élete.

Tehát nézzük meg jól a képet. A „führeri” mosolyt, a hívők tömegét, a magasra lendülő kezeket. Például a jobboldali férfiú beszédes karlendítését.

„Heil Gyurcsány!” Ezt is megértük hát…

Szalay László – Hunhír.info