- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

„Üzenem Wittner Marcsinak, hogy aki kurvának áll, az ne sírjon, ha bacni is kell” – írja a dániel nevű zsidó

A Hunhír már beszámolt a kaszinótojásos futóbolond legújabb ámokfutásáról. A Dániel Péter nevű randa zsidó tegnap köztörvényes, lincselő prostinak nevezte Wittner Mária országgyűlési képviselőt, akit a kádárista vérbíróság 1958-ban halálra ítélt, majd büntetését életfogytiglanra változtatták. Dánielünk már törölte a vihart kavart bejegyzést Facebook-oldaláról, de a mocskolódást nem hagyta abba.

Ma hosszabb irománnyal jelentkezett a kaszinótojás nagy szerelmese: „Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek…” címmel terjedelmes írással lepte meg híveit. Dániel elmeséli, ki is volt valójában Wittner Mária 1956-ban. „Egy virtigli ’bableveses futókurva’ volt”, aki – lakás, placc híján – egy tál bablevesért bárkinek odaadta magát. A „bableveses futókurvát” egyébként csak „Mocsok” néven emlegették, ez volt a beceneve.

Dániel leírja, hogy „Mocsok” annak idején megjelent a Köztársaság téren a pártház ostroma után, egy meglincselt, még haldokló katonát leköpött, s egy csikket is elnyomott a testén. Néhány nappal később egy rendőr letartóztatta, „Mocsok” bíróság elé került, s előbb halálra, majd másodfokon életfogytiglanra ítélték. Dániel azt is írja, hogy fogsága idején Wittner Mária több forradalmárt is beköpött, tehát áruló lett.

Súlyos vádak. Hogy mindezt miért meséli el a kaszinótojásos futóbolond? Mert a Wittnert letartóztató fiatal rendőrtiszt Dániel nagybátyja volt. Legalábbis ezt állítja a randa zsidó. Így már érthető Dánielünk hosszú ideje tartó ámokfutása: a család kádárista, ávós örökségét büszkén vállalja, gyűlöl tehát mindent, ami magyar és nem bolsevik.

A dánieli irománnyal csupán egy probléma van: a súlyos állításokat bizonyítani kell. Mert nem vitás, hogy ebből bírósági ügy lesz. Nem lehet büntetlenül bárkit „bableveses futókurvának” nevezni. Egy ávós felmenőkkel bíró futóbolondnak pláne nem. (Zárójelben jegyzem meg, hogy Wittner Mária 1956. november 9-én disszidálni akart, de letartóztatták. Kihallgatás után elengedték, s ezután sikerült Ausztriába távoznia. Néhány hét múltán azonban hazatért, s csak 1957. júliusában tartóztatta le a kádárista ávós banda. Amely züllött bandának egyik züllött alakja – ha hihetünk a dánieli vallomásnak – a randa zsidó nagybátyja volt.)

Remélem, hogy előbb-utóbb Wittner Mária is megszólal (s természetesen pert indít Dániel zsidó ellen). A kaszinótojásos ember ugyanis – bár törölte tegnap esti bejegyzését – az elmúlt órákban sűrűn szidalmazta Facebook oldalán Wittner Máriát. Nézzük csak, miket firkált össze a randa zsidó.
Először a következő szöveg bukkant fel Facebook oldalán:

„Elnézést kérek Wittner Máriától, hogy kimondtam róla az igazságot. De ehhez ’sajnos’ ideje hozzászoknia neki és politikai ’futtatóinak’ is.”

Értjük a szöveget: Wittner továbbra is „prosti”, politikai „futtatói” vannak, tehát jelenleg politikai „prosti”. Gyönyörű. Ez a Dániel nagyobb marha, mint gondolnánk: bejegyzéséhez furcsa módon többnyire saját maga szólt hozzá. Nézzük, miket firkált:

„Talán Orbán és Lázár között neki is jut egy hely…. ’szép’ egy ’szendvics’ lesz, az biztos…”
„Nem is kurváztam le. Azt írtam csak, hogy köztörvényes prosti. Ennél szebben meg tényleg nem tudom.”

Aztán közli a randa zsidó, hogy eredeti bejegyzését egyetlen okból törölte: sokan hozzászóltak, szinte „mindenki támogatólag, de páran eléggé durván”. Dániel pedig félti a hozzászólókat: „azt pedig nem szerettem volna, hogy őket is elővegyék ebben az ügyben”. Az egyik hozzászóló megjegyzi: már késő, egyesek biztosan elmentették Dániel eredeti bejegyzését és a durva hozzászólásokat. A randa zsidó erre imígyen válaszol:

„Én vállalom az általam leírtakat, ha pedig bárkit zaklatnának, akár újságírók, akár rendőrök, az bátran mondja azt, hogy ő nem szólt hozzá. /…/ legfeljebb feltörték a profilját vagy egy hamis profilt csináltak róla és arról szóltak hozzá.”

Értjük, ugye? A magát ügyvédnek nevező hájfejű zsidó azt tanácsolja híveinek: bátran hazudjanak, ha durva hozzászólásaikért netalán előveszik őket. Dániel tehát hamis vallomásra buzdítja akolbeli társait. Brávó!

A randa zsidó a fentiekhez hozzáfűzi az alábbiakat:

„Én már töröltem a bejegyzést, az orbánista, illetve az új-nyilas sajtó által lementett anyagok pedig jogilag nem bizonyítanak semmit.”

Hűha, de bátor ember a kaszinótojásos zsidaj! Törölgetett egy jót, így tehát bizonyíték nincs. Bátor is, hülye is ez a Dániel. Illetve dániel. Nem érdemel ő nagybetűt. De jönnek az újabb dánieli bejegyzések (mikor dolgozik ez a hájfejű alak, ha mindig fészbukol??), amelyekben már virtigli újnyilasként kitartásra buzdítja híveit. Íme néhány dánieli szösszenet:

„Természetesen ha valaki a nyilvánosság előtt is vállalja a véleményét, ahogy én is, az nyugodtan tegye, hiszen jogunk van véleményt mondani egy primitív, köztörvényes exprostiról.”
„Nem kell lincselő kurvából képviselőt csinálni, akkor nem lesz sértődés sem, ha valaki szóvá teszi.”
„Üzenem Wittner Marcsinak, hogy aki kurvának áll, az ne sírjon, ha bacni is kell.”

„Bacni” – ez nem gépelési hiba, hanem dánieli „lelemény”. Mi mindennek is nevezte Wittner Máriát az elmúlt néhány órában a bomlott agyú zsidaj? „Bableveses futókurva”; „köztörvényes, lincselő prosti”; „primitív, köztörvényes exprosti”; „lincselő kurva”. Ez csak néhány grammatikai egység a dánieli nagy kínálatból.

Ennyi gyalázkodás után már csak az a kérdés: letöltendő vagy felfüggesztett börtönt kap a hájfejű zsidó? Mert róla nemsokára tényleg elmondhatjuk, hogy köztörvényes bűnöző. Pecsétes papírja lesz róla. S akkor talán azt is megtudjuk, hogyan viselkedik majd, ha a börtönben kiderül: nincs mese, „bacni is kell”. Ott ez is benne van a pakliban…

Falusy Márton – Hunhír.info