- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Kóbor Mecky nem oltatta be magát, most imádkozhatnak érte

Kóbor János múlt hét kedden lett rosszul, felesége kórházba vitte, ahol koronavírus-fertőzés miatt bent is tartották. Azóta a hírek szerint átszállították egy másik kórházba. A Ripost újabb híreket tudott meg az énekesről, akiért a zenésztársai és rajongói nagyon aggódnak. Az Omega együttes frontembere tavasszal azt mondta, hogy nem fogja magát beoltatni. 

Kóbor Jánost múlt hét kedden felesége, Zsóka vitte kórházba. Akkor a SOTE Pulmonológiai Klinikáján tartották bent, ami a légúti és tüdőbetegségek kiemelt centruma. 

A Bors később arról számolt be, hogy a 78 éves énekes valószínűleg koronavírusos fertőzést kaphatott, majd pedig a napokban a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára szállították át.

Az okot, hogy miért vizsgálják most Jánost a másik kórházban, nem tudom, de annyi biztos: az állapota se jobb, se rosszabb– nyilatkozott a Borsnak az Omega menedzsere, Trunkos András.

Zenésztársai mellett Zalatnay Sarolta is aggódik a frontember állapotáért. Mint elárulta, imádkozik Kóbor János felépüléséért. Cini a következőket árulta el a lapnak jó barátja kapcsán:

„Amikor a pandémia elkezdődött, akkor én is oltásellenesnek tartottam magam, de csak mert féltem már gyerekként is a tűtől, és egyszerűen nem akartam oltásra menni. Rögtön rosszul vagyok tőle.A Mecky egy harcos, hiszek benne, remélem a legjobbakat– vallotta be Cini, akinek hamar sikerült legyőznie a félelmét, és már a harmadik oltása felvételét tervezi november végén. Hozzátette azt is: családja és rajongói védelmében határozott mégis a vakcina mellett.

Gyógyulj meg, Mecky!

Hunhír.info, origo, Ripost, Bors