- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Két nap alatt nyolc balhét hozott össze

A gyanúsítottkénti kihallgatását követően további bűncselekményeket követett el az a 25 éves helyi férfi, akit október 1-jén vettek őrizetbe a tolnai rendőrök.

Egy tolnai férfi tett feljelentést szeptember 30-án a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki az előző éjszaka családi házának udvarára bemászva, az ott álló – nyitott – autójából ellopta pénztárcáját és laptoptáskáját a benne levő iratokkal és készpénzzel együtt.   

Szintén Tolnán, a város egy másik ingatlanába, a nyitott lépcsőházajtón keresztül jutott be ismeretlen, és onnan ellopta az ott tárolt babakocsit, valamint öt – a falra felhelyezett – tájképet.

A tolnai rendőrök néhány órán belül azonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves helyi férfit, akit szeptember 30-án gyanúsítottként hallgattak ki egyrendbeli lopás bűntett, egyrendbeli lopás vétség és egyrendbeli magánokirattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfi kihallgatását követően – még a hazafelé úton – további bűncselekményeket követett el. A rendőrök a nála tartott házkutatás során az előző napokban a város területén elkövetett bűncselekményből származó tárgyakat találtak. A 25 éves elkövetőt 2019. október 1-jén a tolnai rendőrök őrizetbe vették, és további öt bűncselekmény – egyrendbeli rongálás vétség és négyrendbeli lopás vétség – elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Az egyenruhások kezdeményezték a férfi letartóztatását.

police.hu