- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Buzizsúrt szerveznének Budaházynak

Budaházy György a diákok egészséges fejlődéséhez való jogát védve szervez LMBTQ-ellenes megmozdulásokat. Legutóbb az Auróra klubban járt barátaival hasonló szándékkal, ahol nem nézték túl jó szemmel az éppen kezdődő felvilágosító előadás megzavarását. Válaszként felmerült az ötlet a Humen Online “melegportál” részéről, hogy mulatságot szervezzenek háza elé.

Szeptember 26-án csütörtökön egy tucat harcostársammal az Auróra klubban jártunk. Fülünkbe jutott ugyanis, hogy különböző LMBTQIP… szervezetek/aktivisták 16:30-tól meg akarják tartani a magyar iskolások agymosását célzó azon rendezvényeiket, amelyek a nyári “Pride hónap” során a mi akkori megjelenésünk miatt elmaradtak.
Innentől meghirdetjük a ZÉRÓ TOLERANCIÁT, a magyar ifjúságot célzó minden LMBTQIP… tevékenységgel szemben! A jövőben az ilyen agymosást semmilyen formában nem fogjuk tűrni, az ilyen témájú rendezvényeket kőkeményen meg fogjuk akadályozni, ahogy tettük az

Valótlanul állítják egyes balliberális sajtótermékek, hogy mi egy kézműves foglalkozást akartunk megzavarni. Az LMBTQIP rendezvény tényét a szervezők sem tagadták, le is nyilatkozták.

Az is puszta önmentegető vádaskodás az aurórás szélsőbalos aktivisták részéről, hogy a helyszínen a WC-jükben talált döglött patkányt, mi vittük volna oda. Az viszont dokumentált tény, hogy a patkány ott hevert a földön!

Végül az egyébként nyilvánosan látogatható Auróra üzemeltetője azzal trükkel próbált minket eltávolítani, hogy zárórát hirdetett, de előtte a szélsőbalos meg LMBT csürhe tagjai szépen átszivárogtak az épület “nem nyilvános” területeire, így lényegében csak számunkra lett záróra. Mikor ezen nyilvánvaló diszkrimináció miatt a panaszkönyvet kértem, annak átadását simán megtagadták.

Fellépésünk jogszerűségéhez nem férhet kétség, tekintve, hogy a kiérkező rendőrök nem velünk szemben intézkedtek, hanem egy, a záró sajtótájékoztatónkat garázda módon megzavaró, agresszív, balliberális aktivista ellen, aki joghurttal leöntötte nemcsak a molinóinkat, hanem a mögötte álló, nemzeti jogvédő munkáját végző dr. Gaudi Nagy Tamást és a molinót tartó dr. Téglásy Imrét is. Ugyanez a szélsőséges aktivista fenyegetőzött fizikai erőszakkal is, nem pedig mi

– írta honlapján Budaházy György.

Nyilván erős hangoskodásnak tűnik a meleg közösség egy szereplőjének felhívása az utcabálra, nem is kapcsolódnánk bele az esemény promotálásába, azonban izgulunk a lassan beköszöntő hosszú, hideg éjszakák miatt.

Hunhír.info