- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Drogmaffiát számoltak fel (videó)

A hajdú-bihari és a budapesti rendőrök, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével közösen 6 férfit fogtak el, akik országszerte kereskedtek kábítószerrel. Az összehangolt akció során közel 80 millió forint értékű kábítószert foglaltak le a rendőrök.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály információi alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozóival és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével közösen kábítószer-kereskedők elfogása érdekében összehangolt akcióra került sor.

A hajdú-bihari és a budapesti rendőrök, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével közösen 2018. május 31-én a fővárosban három helyi és egy szigetszentmiklósi férfit fogtak el. A nyomozás adatai szerint az 55 éves Cs. Péter és a 33 éves Sz. Zsolt közösen kábítószert árultak Budapesten és tőlük, továbbértékesítési céllal vásárolt M. Gábor és a 36 éves fővárosi B. István.

Az ügy részleteinek felderítése során a nyomozók látókörébe került a 33 éves debreceni N. Sándor, aki a megalapozott gyanú szerint a 29 éves budapesti M. Gábortól vásárolt kábítószert továbbértékesítette a 23 éves M. Dávidnak, aki azt Debrecenben terjesztette.

Hunhír.info