- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Soroksáron, az Orbánhegyi dűlőben nem bírtak magukkal Renátóék…

A rendőrség keresi Belovay Róbertet, Belovay Tibort és Daróczi Renátót, akik eddig ismeretlen társaikkal együtt több embert bántalmaztak Soroksáron

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított garázdaság vétség elkövetése miatt ismeretlen tettesek ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint több személy 2017. május 5-én 17 óra 45 perc körül Budapest XXIII., egy Orbánhegyi dűlőben lévő háznál szóváltásba keveredett az ott lakókkal.

A vita során tégladarabokkal dobálták meg az ott lakókat és airsoft fegyverrel lőttek irányukba. A bántalmazott személyek könnyű sérüléseket szenvedtek.

Az eljárás során a nyomozók beazonosítottak négy cigányt, akik közül a BRFK beosztottjai 2017. május 5-én pár órán belül elfogták B. István 50 éves budapesti lakost. Belovay Róbert, Belovay Tibor és Daróczi Renátó felkutatására tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre, ezért a rendőrség ellenük elfogatóparancsot bocsátott ki, ismeretlen társaikat továbbra is keresi.

Hunhír.info