- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

A cigány asszony csak „kitessékelte” a rendőröket – vonyítanak a jogvédők

Helybenhagyta a másodfokon eljáró bíróság annak a hatvani cigány asszonynak az elmarasztaló ítéletét, aki ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntettének elkövetése miatt indult eljárás. Bangó Jánosnét az első fokon eljáró bíróság egy éves szabadságvesztésre ítélte, három évre felfüggesztve. A liberális uszítók vonyítanak a méregtől: megbüntetni egy cigány bűnbanyát?

A nő jogi képviseletét ellátó hiperliberális politikai uszító-szervezet, a Társaság a Szabadságjogokért ügyvédje viszont arról sírt a szektatévének, hogy az idős asszony is feljelentette a rendőröket hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás miatt, az ügyészség azonban bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást. A liberális ügyvéd meséje éppen úgy felejtendő, mint a támadó cigány asszonyé.

Tavaly szeptemberben a rendőrök kétszer is megjelentek Bangóné házánál azzal, hogy a fiát keresik. Mivel a férfit nem találták otthon, annak terhes élettársát akarták bevinni, hogy tanúként meghallgassák. Bangó Jánosné ott parádézott meg üvöltözött hogy ne vigyék magukkal a luvnyát.. A rendőrök szerint ekkor az idős nő megpróbálta egyiküket hátulról megütni, az asszony ellenben azt mondta, hogy nem ütött, csak ki akarta tessékelni a járőröket a házból. Ja, úgy szokta kitessékelni a rendőröket a cigány bűncsalád, ha a bűnöző rokont keresik a zsaruk. Meg ki hiszi el egy rendőrre támadó cigánynak, bármit is hazudik. Ott helyben szarrá kellett volna verniük a rendőröknek a támadót, természetesen jogos önvédelemből.

Hunhír.info