- HUNHÍR.info - http://hunhir.info -

Olvasó: Segítsetek!

Egy 2007-es tüntetésről keres felvételeket olvasónk, hogy rendőrség ellen indított perében segítségére legyen az egyértelmű bizonyíték. Alább történetét közöljük.

A rendőrséget személyiségi jogaim durva megsértéséért perelem, ugyanis személyemet úgy mutogattak a jelenlévő sajtós munkatársaknak, mint egy állatot, amit kiállításra vittek. Ennek következtében az RTL-klub híradójában többször le is hoztak. Minden létező eszközzel bizonyítanom kell, hogy a rendőrök ráncigáltak a sajtósok elé.

Ezúton szeretnék ismételten segítséget kérni önöktől. 2007. Március 15-én Budapesten, a Sas utca – József utca kereszteződésénél, a készenlétisek őrizetbe vettek jogtalanul. Azóta engem 2007. szeptember 21-én jogerősen felmentettek. Most az én kártérítési perem zajlik, többek között a
rendőrséggel szemben. A következő tárgyalásom 2009. október 09-én lesz, erre az időpontra szükségem lenne egy olyan felvételre, amely az adott helyszínen történt. Az őrizetbe vételemre este 21-óra 30-perckor került sor.

A rendőrséget személyiségi jogaim durva megsértéséért perelem, ugyanis személyemet úgy mutogattak a jelenlévő sajtós munkatársaknak, mint egy állatot, amit kiállításra vittek. Ennek következtében az RTL-klub híradójában többször le is hoztak. Minden létező eszközzel bizonyítanom
kell, hogy a rendőrök ráncigáltak a sajtósok elé. Ezen okból kifolyólag fordulok önökhöz, hátha létezik önöknél egy ilyen felvétel, vagy ha más megoldás nem létezik, akkor önök valószínű, hogy könnyebben beszereznek egy ilyen felvételt, mint én. A segítségüket előre is köszönöm.

Maradok tisztelettel: Juszt Mihály

HunHír.Hu