Kiemelt hírek

 • Náci emlékeket árult, előállították a rendőrök
  A győri nyomozók egy helyi bolhapiacon ellenőrizték a kereskedők áruit vasárnap, amikor felfigyeltek egy standra, ahol az árus náci jelképeit ábrázoló kitűzőket, pecsétgyűrűket, igazolványokat, katonai sapkákat kínált.
 • Pongrátz András: A Jobbiknak nincs többé keresnivalója a Corvin közben!
  A Gyurcsány Ferenccel a Parlament lépcsőjén esküdöző és nemzeti ünnepünkön Dobrev Klárával egy színpadra álló Jakab Péternek és pártjának nincs többé keresnivalója a Corvin közben.
 • Száz éves a legidősebb Gagy-menti néni
  Jó szeme lehetett a kismedeséri Kálmán Józsefnek majd’ nyolcvan éve: legelső találkozásukkor megkérdezte az akkor huszonhárom éves Ilonától, akar-e férjhez menni? Másnap megkérte kezét a szüleitől is, harmadnap elkezdődött ötvenkilenc és fél évig tartó közös életük. Noha több mint másfél évtizede özvegy, családja szeretetében feltalálja magát a százéves néne. Szombaton köszöntötték.
 • “Aki magyar, velünk tart!” – mihazánkos ágyútűz dördül a Corvin közben
  "Aki magyar, velünk tart!" - ezzel a jelszóval, hagyományőrző ágyútűzzel emlékezik 1956-ra és 2006-ra a Mi Hazánk Mozgalom a budapesti Corvin közben október 23-án 12 órától. Igei köszöntőt mond Szatmári Elemér református lelkész.
 • Buzánszky nevét őrzi Csíkszentdomonkos
  A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) ünnepélyes keretek között átadta a Buzánszky Jenő Labdarúgóközpontot Csíkszentdomokon. Az esemény kiegészült a Magyar Parlament, valamint a székely közméltóságok és a moldvai csángók csapatainak focimeccseivel is. A kezdőrúgást ifjabb Buzánszky Jenő végezte el.
 • Demszky is díszpolgár – Tarlós erre rábólint?
  Karácsony Gergely kezdeményezi Demszky Gábor és Tarlós István díszpolgárrá választását „a magyar önkormányzatiság jövőre esedékes harmincadik évfordulója alkalmából”. Tarlós „örül a felterjesztésnek és Demszky felterjesztését sem ellenzi, hiszen ha sok mindenben nem is értettek egyet, az SZDSZ-es politikus mégiscsak húsz évig vezette a várost. Ha valakit megkínálnak egy pohár jó borral és a mellette ülőt is megkínálják, amikor nem üti ki a poharat a kezéből – szögezte le.”