Kiemelt hírek

 • Nem lesz Versailles-ban Trianon-ellenes felvonulás
  Miután Franciaország parlamentje úgy döntött, hogy 2020. június 15-ig zárva tartja az ország határait, nincs esélye a június 4-ei, a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) által szervezett összmagyar megmozdulásnak Trianon 100. évfordulóján.
 • Tégy a magyargyűlölet ellen! A Deák térre vonulnak a cigánybűnözés ellen
  A péntek hajnali kettős gyilkosság áldozatai emlékére gyűlnek össze csütörtök délután a Mi Hazánk szervezésében. A gyertyagyújtással egybekötött cigánybűnözés elleni demonstráción a szurkolói csoportok is beszédeket mondanak.
 • Összefoghatnak a cigánybűnözés ellen a szurkolók
  Megrendítő kettős gyilkosság ébresztette péntek hajnalban a karantén alól éppen ébredező Budapestet és az egész országot. Lemészároltak két fiatalembert. Május 28-án, 19 órától emlékeznek meg a budapesti Deák téren a nagykorúságát éppen betöltő cigánybűnöző pénteki áldozatairól. Gergőt és Lacit gyászolja a szurkolótársadalom is. A brutális kegyetlenséggel meggyilkolt 21 éves Gergő Újpest, míg 16 éves barátja, Laci REAC szurkoló volt.
 • Megkaptuk a védőoltást!
  Nem, nem szúrták meg a karunkat, csak a gondolkodásunkat immunizálták a rettegés ellen. Természetesen, mint minden oltás, csak részleges védelmet ad ez is, és nem véd a rettegés minden variánsa ellen és nem is véd meg mindenkit.
 • Minden magyar érezte, hogy a vérüket, az életüket kívánják – Magyarirtás Kisnyégerfalván (12. rész)
  Nagyszombat reggelre már többen is elmentek Nyégerfáról is, akik féltették a maguk és családjuk életét, akik hittek a románok fenyegetéseinek. Hogy az övéi is elmentek és egyedül maradt, egyre csak ismételgette gondolatban, hogy neki már mindegy, ő már sok mindenen keresztülment a földi életben, legyen, ami lesz vele. És mégsem, mert azért nagyon figyelt mindenre, ami körülötte történik.
 • 99 nap után a fényre megyek
  A sötétség általában szűk, megüli a mellkast, rátelepszik a szívre és a lélekre, megbotlik, eltéved benne az ember. Sötétben sötétek a gondolatok is és ha sokáig ott tartózkodunk, még magunk is sötétté válunk.