Kiemelt hírek

 • Osszad őket, András!
  A Momentum EP-képviselője azt kérte az amerikai kongresszustól, hogy a NATO vállaljon szerepet a magyar jogállamiság normáinak kikényszerítésében. Schiffer András, az LMP egykori társelnöke egészen másképp látja, és szerencsére nem is tartotta magában. Schifferek kellenének az ellenzékbe.
 • Így örül Viktor
  Hajrá magyarok! - köszönti a Puskás Arénát videóbejegyzésével Orbán Viktor.
 • Átadják a Puskás Arénát – Forgalomkorlátozások
  Forgalomkorlátozásra kell számítani ma Budapesten, a Puskás Aréna környékén. A stadion megnyitójára, a Magyarország-Uruguay mérkőzésre mintegy hetvenezer szurkolót várnak. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a metró és az 1-es villamos igénybevételét javasolja.
 • Szobrot állít a Mi Hazánk Horthy Miklósnak
  Horthy Miklós budapesti bevonulásának 100. évfordulóján fáklyás, lovas felvonulással tiszteleg a kormányzó emléke előtt a Mi Hazánk. Az eseményen szobrot is avatnak.
 • Tőkés tovább küzd a Secusokkal a nevéért
  Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnöke még európai parlamenti képviselőként indított pert az 1989-es rendszerváltozásban betöltött szerepét elvitató, őt hazaárulónak és felbérelt diverzánsnak, ügynöknek és kémnek nevező volt Securitate-tisztek ellen.
 • Légiósoknál razziázott a rendőrség
  A Légió Hungária több vezetőségi tagjánál tartott házkutatást a rendőrség november 13-án, a hajnali órákban. Az összehangolt akció után gyanúsítottként hallgatták ki a légiósokat. A hatóságok szerint a kihallgatottaknak közük lehet az október 23-ai, Auróra Klubnál történt zászlóégetéshez és graffitizéshez, mely cselekményeket csoportosan elkövetett garázdaságként minősítettek.