Kiemelt hírek

 • Alföldi örül a más világnak
  Alföldi Róbert nagyon örül Karácsony győzelmének - közölte Facebook-oldalán. Hozzátette: Másik világ jön: Európába, vissza!
 • Azért mert sikerült felcsempészned magad a hajóra, még nincs belépőd az EU-ba
  Ha egy migránsnak sikerül feljutnia egy hajóra, az nem jelentheti azt, hogy belépőt kapott az Európai Unióba (EU), a schengeni külső határokat erőteljesen őrizni kell - jelentette ki Denisa Saková szlovák belügyminiszter a TA3 hírtelevízió vitaműsorában vasárnap.
 • Kurz szélsőjobboldallal riogat
  Európai összefogást sürgetett a szélsőjobboldali terrorizmus ellen egy vasárnapi német lapinterjúban Sebastian Kurz, az ausztriai parlamenti választásokon győztes Osztrák Néppárt (ÖVP) vezetője.
 • Karácsony Gergely és a „nemzetrontók”
  Hetekkel ezelőtt üzenetet kaptam Messengeren Karácsony Gergelytől, az ellenzék főpolgármester-jelöltjétől. Az üzenetek aztán folyamatosan jöttek, s leginkább az zavart, hogy a számomra ismeretlen politikai krakéler nemes egyszerűséggel - tegez. Hiába, más kultúrkörben nevelődtünk.
 • Putyinék nem sz*roznak, dutyiba vágták a zsidó nőt
  Hét és fél év börtönt kapott Moszkvában kábítószer-csempészésért egy Indiából Izraelbe tartó, huszonhat éves amerikai-izraeli nő, miután néhány gramm kannabiszt találtak a csomagjában - jelentette az izraeli média vasárnap.
 • Karácsony Gergely, avagy a kommunizmus kísértete
  Karácsony Gergely – barátai között csak Karigeri – különleges egy lénytípus. Olyan, mint Gyurcsány, csak fiatalabb. Még mielőtt azonban előre szaladnánk: Gyurcsány mamája, Kató néni pápai panellakásában egyetlen egy könyv volt, mégpedig az ő munkakönyve, viszont az a szokásos rubrikáknál csaknem teljesen kitöltetlenül.