Kiemelt hírek

 • Gálfi Árpád: „Nem hagyom, hogy lopjanak, és ez egyes érdekköröknek nem tetszik”
  Kizárta pártja Székelyudvarhely polgármesterét
  A Magyar Polgári Párt (MPP) országos elnöksége csütörtöki nyárádszeredai ülésén kizárta a pártból Rákossy Botond Józsefet, a Hargita megyei szervezet elnökét és Gálfi Árpád székelyudvarhelyi polgármestert.
 • Niedermüller Péter és Borka-Szász Tamás az inkriminált plakáttal
  Jöhet az antiszemita kártya: Dávid-csillag lógott a bitófán
  Elítéli az erzsébetvárosi Fidesz az antiszemita tartalmú VII. kerületi plakátrongálást. Közleményükben kérik a hatóságokat, hogy minél előbb találják meg a tettest és a legszigorúbban vonják felelősségre.
 • Interpol: Terroristák is átkelhetnek a tengeren
  A nyáron és kora ősszel az Interpol koordinálásával több országban végrehajtott tengeri határvédelmi művelet során több mint egy tucat esetben került elő olyan nyom, amely arra […]
 • Bicikliútnak használta a migráns a kötöttpályát – Kiakadt, miért nem előzték ki + videó
  Kicsit felfújta magát a minap az az eddigiek szerint ismeretlen, külső jegyeiben afrikai népcsoportokhoz tartozó, ám életét jobbra fordítva Németországba boldogult fiatalember, aki néhány napja tekert egy németországi város sínpárja között.
 • 209 millió jár a patai purdéknak
  Az elszenvedett évekért 500, illetve 300 ezer forint jár a cigány tanulóknak gyöngyöspatai (viselkedésük miatti - a szerk.) iskolai elkülönítésért és a rosszabb minőségű oktatásért - mondta ki a Debreceni Ítélőtábla. A pénzt 15 napon belül ki kell fizetni.
 • Még több magyar rendőr védi majd az észak-macedón határt
  Újabb magyar rendőrök segítik Észak-Macedónia és Szerbia határőrizetét – közölte a rendőrség szerdán a honlapján. Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata közleményében azt írta: az észak-macedón-görög, valamint […]