Kiemelt hírek

 • Forradalmi program az erős és szabad Magyarországért
  Hogyan lehet úgy elérni a tökéletes közbiztonságot, hogy azbráadásul még a nemzetgazdaság talpra állítását is segítse? Hogyan szerezhetjük vissza a függetlenségünket? Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke legfrissebb videójából kiderül.
 • Így emlékeznek Trianon igazságtalanságára Felvidéken
  Felvideki himnusszal készült a gyászos nap századik évfordulójára a Csermadok komáromi választmánya.
 • Deák téri kettős gyilkosság: A tiltás ellenére megtartja megemlékezését a Mi Hazánk
  A BRFK tájékoztatása szerint szabálysértést követ el, aki részt vesz az Országos Roma Önkormányzat épülete elé meghirdetett gyűlésen. A Mi Hazánk Mozgalom a tiltás ellenére megtartja a ma 18 órára szervezett kegyeleti megmozdulását a Deák téren brutálisan meggyilkolt két fiatal emlékére.
 • Nyílt levél Magyarország bíróságai számára
  A Nyíregyházi Járásbíróság 1 év – végrehajtásában - 2 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki egy tiszanagyfalui férfire, miután az ittas állapotban bántalmazta, majd egy bálamadzagból készített hurokkal a gerendára akasztotta egyéves tacskó kutyáját. A férfi ezt követően az elpusztult állatot egy zsákba tette, majd egy közeli ingatlan udvari árnyékszékébe rejtette.
 • Miért mindig Anna Frank? A II. világháború két fiatal olasz áldozatának tragédiája
  A tragédiákat nem lehet letagadni. A II. világháború története számos tragikus, egyéni sorstragédiával emlékeztet arra, hogy nem lehet általánosságokban, vagy szubjektív megközelítésben véleményeket formálni.
 • Esze Tamás brigadéros halálára
  Esze Tamás, a kuruc sereg legendás brigadérosa 1708. május 27-én egy belviszály áldozatává vált. Halála évfordulóján a Rákóczi-szabadságharcot előkészítő tiszaháti felkelés vezéralakjára emlékezünk.