HunHír.info

2017. Ígéret hava 01. nap, Fülöp napja.

Spöttle: az ohiói merénylet is egy thanksgiving volt

2016. november 29. 10:06
Hunhír.info

gepkarabely-250.jpgKlisébe illik az, ahogy a média bemutatta az ohiói Columbus egyetemen merényletet elkövető szomáliai hallgatót – jelentette ki Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő az M1 Ma reggel című műsorában. Mint ismert, hétfőn legkevesebb tíz diák megsérült az ohiói Columbus egyetemen, miután egy szomáliai hallgató közéjük hajtott, illetve több személyt megkéselt. A 18 éves támadót, aki egyébként illegálisan tartózkodott az Egyesült Államokban, később agyonlőtték.

Magyar Menedék - Soros

Ilyenkor többnyire azt hangsúlyozzák, hogy az elkövető „csendes, visszahúzódó fiú” volt. Amikor lelőtték azt a négert, aki kifosztott egy koreai trafikot az Egyesült Államokban, ott is aranyos, általános iskolai fotókat mutattak róla, nem olyat, amelyiken már 2 méter magas, kigyúrt, tetovált, és nála van az AK-47-es. Igyekeznek azt kommunikálni, „jaj, szegény gyerek, akit megöltek a rendőrök”. A szomáliai tipikusan a dzsihadisták elkövetési módszerét alkalmazta, miszerint, ha nem jutsz lőfegyverhez, használj kést. Vagy pedig a gázolást, ami volt már Nizzában, illetve előtte Nagy-Britanniában ütöttek el angol katonákat – jegyezte meg. Ami az Iszlám Állam mondott, ez a srác azt alkalmazta. Thanksgiving volt, újabb nagyszerű példa arra, miszerint megköszöni valaki Amerikának, hogy befogadta őt és a családját – hangoztatta Spöttle.

Mint ismert, hétfőn legkevesebb tíz diák megsérült az ohiói Columbus egyetemen, miután egy szomáliai hallgató közéjük hajtott, illetve több személyt megkéselt. A 18 éves támadót, aki egyébként illegálisan tartózkodott az Egyesült Államokban, később agyonlőtték.

Georg Spöttle annak kapcsán, hogy a Balkánon virágzik a fegyverkereskedelem, azt mondta: több évtizede innen jutnak el a fegyverek Németországba és Nyugat-Európába. A balkáni háború után rengeteg fegyver maradt a lakosságnál, Szerbiában 1,4 fegyver jut egy háztartásra. Ezeket hatalmas haszonnal lehet eladni. Egy 9 milliméteres pisztolyt például körülbelül négyszeres áron lehet eladni a feketepiacon ahhoz képest, mint amennyiért legálisan meg lehet vásárolni.

A dzsihadistáknál nagyon keresett az AK-47-es, a plasztik robbanóanyag. Észak-Németországban, ahol olyan motoros bandák, mint a Bandidos vagy a Hells Angels uralják a prostitúciót, hatalmas a kereslet a kézi lőfegyverekre, illetve a lefűrészelt csövű sörétes puskákra. A Svájcba irányuló prostitúciót koszovói albánok uralják, Németországban pedig sorra alakulnak a különböző őrző-védő cégek, melyek zsarolással foglalkoznak – sorolta.

A szakember egyébként elképzelhetőnek nevezte, hogy Brazíliából és Kínából érkeznek a tengeren át a Balkánra a fegyverszállítmányok.

híradó.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

George Soros - Andreas Von RétyiGeorge Soros
Könyv - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 3 420 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon és a Harmadik Világháború - Badiny Jós FerencTrianon és a Harmadik Világháború
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A teljes Holt-tengeri tekercsek - Michael O. WiseA teljes Holt-tengeri tekercsek
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata - Dr. Sam Osmanagich Ph.DA Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Őseink Fényvallása - Bíró LajosŐseink Fényvallása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat