HunHír.info

2017. Földanya hava 19. nap, Ovola napja.

Spöttle: az ohiói merénylet is egy thanksgiving volt

2016. november 29. 10:06
Hunhír.info

gepkarabely-250.jpgKlisébe illik az, ahogy a média bemutatta az ohiói Columbus egyetemen merényletet elkövető szomáliai hallgatót – jelentette ki Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő az M1 Ma reggel című műsorában. Mint ismert, hétfőn legkevesebb tíz diák megsérült az ohiói Columbus egyetemen, miután egy szomáliai hallgató közéjük hajtott, illetve több személyt megkéselt. A 18 éves támadót, aki egyébként illegálisan tartózkodott az Egyesült Államokban, később agyonlőtték.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

Ilyenkor többnyire azt hangsúlyozzák, hogy az elkövető „csendes, visszahúzódó fiú” volt. Amikor lelőtték azt a négert, aki kifosztott egy koreai trafikot az Egyesült Államokban, ott is aranyos, általános iskolai fotókat mutattak róla, nem olyat, amelyiken már 2 méter magas, kigyúrt, tetovált, és nála van az AK-47-es. Igyekeznek azt kommunikálni, „jaj, szegény gyerek, akit megöltek a rendőrök”. A szomáliai tipikusan a dzsihadisták elkövetési módszerét alkalmazta, miszerint, ha nem jutsz lőfegyverhez, használj kést. Vagy pedig a gázolást, ami volt már Nizzában, illetve előtte Nagy-Britanniában ütöttek el angol katonákat – jegyezte meg. Ami az Iszlám Állam mondott, ez a srác azt alkalmazta. Thanksgiving volt, újabb nagyszerű példa arra, miszerint megköszöni valaki Amerikának, hogy befogadta őt és a családját – hangoztatta Spöttle.

Mint ismert, hétfőn legkevesebb tíz diák megsérült az ohiói Columbus egyetemen, miután egy szomáliai hallgató közéjük hajtott, illetve több személyt megkéselt. A 18 éves támadót, aki egyébként illegálisan tartózkodott az Egyesült Államokban, később agyonlőtték.

Georg Spöttle annak kapcsán, hogy a Balkánon virágzik a fegyverkereskedelem, azt mondta: több évtizede innen jutnak el a fegyverek Németországba és Nyugat-Európába. A balkáni háború után rengeteg fegyver maradt a lakosságnál, Szerbiában 1,4 fegyver jut egy háztartásra. Ezeket hatalmas haszonnal lehet eladni. Egy 9 milliméteres pisztolyt például körülbelül négyszeres áron lehet eladni a feketepiacon ahhoz képest, mint amennyiért legálisan meg lehet vásárolni.

A dzsihadistáknál nagyon keresett az AK-47-es, a plasztik robbanóanyag. Észak-Németországban, ahol olyan motoros bandák, mint a Bandidos vagy a Hells Angels uralják a prostitúciót, hatalmas a kereslet a kézi lőfegyverekre, illetve a lefűrészelt csövű sörétes puskákra. A Svájcba irányuló prostitúciót koszovói albánok uralják, Németországban pedig sorra alakulnak a különböző őrző-védő cégek, melyek zsarolással foglalkoznak – sorolta.

A szakember egyébként elképzelhetőnek nevezte, hogy Brazíliából és Kínából érkeznek a tengeren át a Balkánra a fegyverszállítmányok.

híradó.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Háborúk, olaj, radikalizmus - Marc FromagerHáborúk, olaj, radikalizmus
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ősmagyar hagyományaink - Badiny Jós FerencŐsmagyar hagyományaink
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Jó vadászatot! - Ilosvay FerencJó vadászatot!
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 295 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Illyés Gyula naplójegyzetek 1956-1957 - Illyés GyulaIllyés Gyula naplójegyzetek 1956-1957
Könyv - Bolti ár: 4 600 Ft
Internetes ár: 3 910 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat