HunHír.info

2017. Szelek hava 28. nap, Bulcsú napja.

Térfigyelők tisztázhatják az erőszakkal vádolt mentőket a drogos kiskorú vádjai alól

2016. november 26. 06:20
Hunhír.info

drog_250.jpgInfúziót kapott, majd egy nap után elbocsátották a kórházból a fiatalkorú V. Szilviát, aki szexuális erőszakkal vádol két mentőt. A fiatal lány információk szerint igen rossz állapotban volt, amikor bekerült november 9-én az egészségügyi intézménybe. Úgy tudjuk, azt ő sem tagadta, hogy az ominózus napon kábszert fogyasztott és arra még alkoholt is ivott.

A két szer keveredése komoly rosszulléthez vezethet. A mentőket is azért hívták ki a gyermekotthonba, ahol a lány élt, mert Szilvia többször hányt, ezért szobatársai szóltak a felügyelőnek, hogy nagy baj van. A két mentő kiérkezésekor Szilvia hevesen tiltakozott, hogy kórházba vigyek, sőt azzal fenyegette a mentőket: még megkeserülik a mentők, ha elviszik. A lépcsőn úgy kellett letámogatni, majd a mentőautóban is rosszul lett, többször ott is hányt.

Ekkor álltak meg vele a mentők az I. kerület egyik részén. Állítása szerint ekkor tett neki szexuális ajánlatot a mentőápoló és a sofőr. Miután ezt elutasította, gumikesztyűben állítólag több testrészén is megtapogatták, majd a kórházba szállították. Az I. kerület szinte minden utcája be van kamerázva, így elképzelhető, hogy felvétel is készült a mentőautóról. Ennek azért van jelentősége, mert Szilvia azt állítja, hogy egy erdős részre vitték, míg a mentők ezt tagadják. Az autóban lévő GPS is segítség lehet az eljárás során, hiszen az is rögzíti, hogy a kocsi merre jár, sőt még azt is, ha megáll valahol. Vizsgálhatják, hogy a mentőben lévő rádió, amelynek szolgálat alatt végig üzemben kell lennie, be volt-e kapcsolva?

A kórházban senkinek nem jelezte Szilvia, hogy bármi is történt volna vele. A rendőrség szexuális erőszakkal gyanúsítja a két mentőt, akik ellen lakhelyelhagyási tilalom van érvényben.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atilla fia, Csaba királyfi - Lezsák SándorAtilla fia, Csaba királyfi
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
George Soros - Andreas Von RétyiGeorge Soros
Könyv - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 3 420 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága - Pawel LisickiA dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Auschwitz parancsnoka voltam - Martin BroszatAuschwitz parancsnoka voltam
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Emlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből - Széll Kálmánné Vörösmarty IlonaEmlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat