HunHír.info

2017. Napisten hava 23. nap, Hajna napja.

Persze hogy a „kisebbség” gyújtogatott Izraelben

2016. november 25. 15:44
Hunhír.info

A tűzoltók még sok helyen próbálják megfékezni a lángokat Izraelben. A csütörtöki bokortüzek miatt több száz megrongálódott, nyolcvanezer embert kellett evakuálni, írja a Reuters. Pénteken a helyi hatóságok közölték: tizenkét embert őrizetbe vettek azzal a gyanúval, hogy szándékosan okoztak tüzeket az ország északi részében.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Binjamin Netanjáhu miniszterelnök már csütörtök este arról beszélt, hogy valószínűleg szándékos gyújtogatásról van szó, és ezt terrortámadásként kezelik majd. Azt is közölte, hogy az évszakra nem jellemző száraz és erősen szeles időjárás kedvez a lángok terjedésének. Miki Rózenfeld, az izraeli rendőrség szóvivője közölte: a tizenkét őrizetbe vett embert vagy gyújtogatás vagy a tetthelyről való menekülés közben fogták el.

További részleteket sem a feltételezett elkövetőkről, sem a nyomozásról nem mondott el. Gilad Erdan nemzetbiztonsági miniszter is csak annyit mondott, hogy vélhetően az ország "kisebbsége" állhat a tűzvész mögött, valamint úgy sejtik, hogy nacionalista motivációik lehettek. A mostanihoz hasonló tüzek utoljára 2010-ben voltak az országban, akkor negyvennégyen haltak meg a pusztításban. Akkor hanyagság vezetett a tűzvészhez.

mno

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Őseink Fényvallása - Bíró LajosŐseink Fényvallása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Ész és Hit - Czakó GáborÉsz és Hit
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Atilla fia, Csaba királyfi - Lezsák SándorAtilla fia, Csaba királyfi
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Egy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról - Gömbös GyulaEgy magyar vezérkari tiszt bíráló feljegyzései a forradolomról és ellenforradalomról
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata - Dr. Sam Osmanagich Ph.DA Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat