HunHír.info

2017. Enyészet hava 17. nap, Érd napja.

Trump fia összehozná az orosz-amerikai összefogást Szíriában

2016. november 25. 09:36
Hunhír.info

A megválasztott amerikai elnök fia már másfél hónappal ezelőtt oroszbarát személyekkel találkozott Párizsban, ahol a szíriai helyzet rendezésének lehetőségéről beszélgetett velük – írta a The Wall Street Journal.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

A megválasztott amerikai elnök, Donald Trump legidősebb fia Párizsban oroszbarát személyekkel folytatott eszmecserét a szíriai helyzetről kerekasztal-beszélgetés formájában – még októberben Párizsban. A The Wall Street Journal értesülését Trump egyik főtanácsadója is megerősítette.

Az összejövetelt a Politikai és Külügyi Központ nevű francia kutatóintézet szervezte. Az intézmény alapítója, Fabien Baussart és szíriai születésű felesége, Randa Kassis – a The Wall Street Journal szerint – régóta szorosan együttműködik Oroszországgal a szíriai konfliktus rendezése érdekében.

Randa Kassis amúgy egy orosz támogatást élvező szír ellenzéki csoport vezetője, amely politikai átmenetet szorgalmaz, Bassár el-Aszad elnökkel együttműködve. Kassis a lapnak elmondta: azt vitatták meg, hogyan vegyék rá az Egyesült Államokat és Oroszországot a helyzet rendezésére.

Donald Trump még a választási kampányban ultalt az Oroszországgal és Bassár el-Aszad elnökkel való együttműködésre, hogy legyőzzék az Iszlám Állam terrorszervezetet. "Egyáltalán nem kedvelem Aszadot, de Aszad leszámol az Iszlám Állammal" – mondta Trump.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Őrzők, vigyázzatok a határra! - Pósán László - Veszprémy László - Boda József - Isaszegi JánosŐrzők, vigyázzatok a határra!
Könyv - Bolti ár: 7 800 Ft
Internetes ár: 6 630 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Magyar Nemzeti Zene Emlékkönyve - CD melléklettel - Szendrey Marót ErvinA Magyar Nemzeti Zene Emlékkönyve - CD melléklettel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Egészen szép vagy Csíksomlyói Szűz Anyánk!
Egészen szép vagy Csíksomlyói Szűz Anyánk!
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Auschwitz parancsnoka voltam - Martin BroszatAuschwitz parancsnoka voltam
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Regnum Marianum - Bolberitz Pál Balás BélaRegnum Marianum
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat