HunHír.info

2017. Földanya hava 24. nap, Zobor napja.

Már megint: Meghurcolnak két mentőt, mert erőszakról hadovál a „gyermekotthon” lakója

2016. november 25. 06:44
Hunhír.info

Egy ápolóról és egy mentősofőrről állítja egy lány, hogy orális szexre akarták kényszeríteni november 9-én, amikor ellátták. A mentősofőr ügyvédje szerint védence ártatlannak vallja magát – derül ki a pénteki Blikkből. A Blikk úgy tudja, hogy a két embert felfüggesztették az állásából. Az Országos Mentőszolgálat a konkrét esettel kapcsolatban nem adott információt.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Csütörtökön a Blikk írt arról, hogy szexuális erőszak megalapozott gyanújával vettek őrizetbe két fővárosi mentőst. November 9-én, a Széll Kálmán tér környékére riasztották a kocsit egy fiatal lányhoz, ő vádolta meg őket.

A rendőrség azt közölte, hogy a kérdéses napon történt feljelentés, előállítottak két férfit, akik ellen azóta már eljárás is folyik szexuális erőszak miatt. A két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el velük szemben, a Fővárosi Főügyészségnél pedig közölték, hogy indítványozták az előzetes letartóztatásukat. A fér­fiak nem tanúsítottak ellenállást, együttműködtek a rendőrséggel.

A Blikk úgy tudja, hogy a két embert felfüggesztették az állásából. Az Országos Mentőszolgálat a konkrét esettel kapcsolatban nem adott információt.

Az állítólagos áldozat egy gyermekotthon lakója. Nem akarta, hogy a mentők kórházba vigyék. Az úton a lánynak hánynia kellett, megálltak. A nő állítása szerint ezután történt az erőszak, amiről azt mondta: ajánlatot tettek neki a mentők, és gumikesztyűben több helyen is megtapogatták. Ezután a Péterfy utcai kórházba vitték.

A nő ott nem jelezte, hogy bántódása esett volna a mentőkocsiban, de miután kiengedték, a gyermekotthonban azt mesélte, hogy megerőszakolták, így gyámja értesítette a rendőrséget.

A 24.hu információi szerint a két férfi orális szexet akarhatott a fiatal nőtől.

Finta Eszter, a mentősofőr ügyvédje azt nyilatkozta, hogy védence teljes mértékben ártatlannak vallja magát, és a sértett beszámolója életszerűtlen. Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője továbbra sem nyilatkozhatott.

A pénteki Borsban az esettel kapcsolatban az olvasható, hogy a lap forrásai szerint egyelőre minden verziót érdemes fenntartásokkal kezelni. Nem zárható ki, hogy a mentők a lány bódultságát kihasználva elkövették a bűncselekményt, mint ahogyan az is előfordulhat, hogy a lány ajánlkozott fel, és valamilyen kialakult konfliktus miatt jelentette fel a mentősöket, és meg sem történt az erőszak.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A székely hadosztály - Szent Kereszthegyi Kratochvil KárolyA székely hadosztály
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nyolcszázezer - Bogár IldikóNyolcszázezer
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Visszatért - Trianon és a revízió - Zetényi Csukás FerencVisszatért - Trianon és a revízió
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tesla és az eltitkolt találmányok - Összeesküvés elméletek sorozatTesla és az eltitkolt találmányok
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Jó vadászatot! - Ilosvay FerencJó vadászatot!
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 295 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat