HunHír.info

2017. Szelek hava 25. nap, Keán napja.

Reagálás Demeter Zoltán kazincbarcikai sajtótájékoztatójára

2016. november 24. 08:32
Hunhír.info

Demeter Zoltán, a Fidesz képviselője a következő valótlan állítást fogalmazta meg: „az ellenzék borsodi országgyűlési képviselője, Egyed Zsolt (Jobbik) hűséges pártkatonaként az alaptörvény módosítása ellen szavazott.”

Ez az állítás nem fedi a valóságot! A Jobbik világos álláspontot fogalmazott meg: se szegény, se gazdag migránst nem szeretnénk az országba befogadni, ezért kértük a kormánytól a letelepedési kötvény megszüntetését. Másrészt az általunk benyújtott alkotmány-módosítást, mely szóról-szóra megegyezik a Fidesz által benyújtottal, kiegészítve a letelepedési kötvény megszüntetésével, a Fidesz napirendre sem vette.

Felhívom Demeter képviselő úr figyelmét,hogy az elmúlt hat év kudarcos kormányzását ne próbálja azzal elfedni, hogy az ellenzék soraiban bűnbakok után kutat. Inkább arra válaszoljon, miért nem hajlandó a kormánypárt bezárni a letelepedési kötvénynek nevezett kiskaput, miért fontosabb a Fidesznek a pénz, mint az ország biztonsága.

Felháborító, hogy a korrupcióban fuldokló kormánypárt képviselői folyamatosan bombázzák valótlan állításokkal az ellenzéket, miközben Kazincbarcika térségében az emberek jelentős része munkalehetőség és remény nélkül éli a mindennapjait. Képviselő úr a magyar emberek és a nemzet sorsának a megsegítésére tett esküt, nem pedig az oligarchákra. Kérem, ezt tartsa szem előtt, még akkor is, ha egy olyan frakcióban ül, melyben napi szintűek a botrányok, korrupciós ügyek és az ahhoz kapcsolódó büntetőeljárások.

Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ön-Tér-Kép I-II - Jelenczki IstvánÖn-Tér-Kép I-II
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kalkuttai Szent Teréz anya bölcsességei - Carol Kelly-GangiKalkuttai Szent Teréz anya bölcsességei
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nemzeti Jogvédő Szolgálat: Jelentés a 10. évfordulón - Nemzeti Jogvédő SzolgálatNemzeti Jogvédő Szolgálat: Jelentés a 10. évfordulón
Könyv - Bolti ár: 2 006 Ft
Internetes ár: 1 705 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata - Dr. Sam Osmanagich Ph.DA Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Jó vadászatot! - Ilosvay FerencJó vadászatot!
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 295 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

A HunHír barátai

Legolvasottabb hírek

HunHír-Tudósító

Képtárak

Felhívások

Közlemények


Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
© 2002-2017 Rockszerda
Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat