HunHír.info

2017. Napisten hava 22. nap, Döme napja.

Reagálás Demeter Zoltán kazincbarcikai sajtótájékoztatójára

2016. november 24. 08:32
Hunhír.info

Demeter Zoltán, a Fidesz képviselője a következő valótlan állítást fogalmazta meg: „az ellenzék borsodi országgyűlési képviselője, Egyed Zsolt (Jobbik) hűséges pártkatonaként az alaptörvény módosítása ellen szavazott.”

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Ez az állítás nem fedi a valóságot! A Jobbik világos álláspontot fogalmazott meg: se szegény, se gazdag migránst nem szeretnénk az országba befogadni, ezért kértük a kormánytól a letelepedési kötvény megszüntetését. Másrészt az általunk benyújtott alkotmány-módosítást, mely szóról-szóra megegyezik a Fidesz által benyújtottal, kiegészítve a letelepedési kötvény megszüntetésével, a Fidesz napirendre sem vette.

Felhívom Demeter képviselő úr figyelmét,hogy az elmúlt hat év kudarcos kormányzását ne próbálja azzal elfedni, hogy az ellenzék soraiban bűnbakok után kutat. Inkább arra válaszoljon, miért nem hajlandó a kormánypárt bezárni a letelepedési kötvénynek nevezett kiskaput, miért fontosabb a Fidesznek a pénz, mint az ország biztonsága.

Felháborító, hogy a korrupcióban fuldokló kormánypárt képviselői folyamatosan bombázzák valótlan állításokkal az ellenzéket, miközben Kazincbarcika térségében az emberek jelentős része munkalehetőség és remény nélkül éli a mindennapjait. Képviselő úr a magyar emberek és a nemzet sorsának a megsegítésére tett esküt, nem pedig az oligarchákra. Kérem, ezt tartsa szem előtt, még akkor is, ha egy olyan frakcióban ül, melyben napi szintűek a botrányok, korrupciós ügyek és az ahhoz kapcsolódó büntetőeljárások.

Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

George Soros - Andreas Von RétyiGeorge Soros
Könyv - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 3 420 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Szerencsénk volt, túléltük... - Nógrádi GyörgySzerencsénk volt, túléltük...
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 880 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Emlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből - Széll Kálmánné Vörösmarty IlonaEmlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Magyarország álomtörténete 1929-1941 - Rácz AndrásMagyarország álomtörténete 1929-1941
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat