HunHír.info

2017. Földanya hava 25. nap, Szübál napja.

A romániai NATO-bázist is célba veszik az orosz rakétarendszerek

2016. november 22. 16:18
Hunhír.info

Moszkva S-400 föld-levegő rakétákat és nukleáris töltetet is szállítani képes Iskander rakétarendszert telepít a kalinyingrádi orosz exklávéba, válaszul a NATO európai erődemonstrációjára, számolt be az EurActiv. Sajtóértesülések szerint Oroszország a korábbi gyakorlattal ellentétben most állandó rakétavédelmi rendszert telepít Kalinyingrád területére, ezzel ellensúlyozva a NATO európai erődemonstrációját

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Viktor Ozerov, az Orosz Szövetségi Tanács védelmi bizottságának elnöke a Ria Novosztyi orosz hírügynökség értesüléseire reagálva közölte: "Az ilyen jellegű fenyegetésekre reagálva, ellenintézkedésként kiegészítő erőket kell felvonultatnunk. A jelenlegi erősítés S-400-as és Iskander-rendszerek kalinyingrádi telepítését is magában foglalja."

A kijelentés valóságtartalmát a Kreml egyelőre nem erősítette meg, mindenesetre a lépés egybevágna az elemzők által jelzettekkel, miszerint Donald Trump elnökké választásával Moszkva sokkal agresszívebb védelmi politikát folytathat majd Kelet-Európában. De Putyin azon nyilatkozatait is alátámasztaná, miszerint Oroszországnak reagálnia kell a NATO egyre intenzívebb európai jelenlétére.

Az orosz elnök mai, a szövetséget kritizáló közleményében így fogalmazott: "néha olyan benyomás alakul ki, mintha az atlanti táboron belül fenn kellene tartani az engedelmességet és a fegyelmet, és ehhez külső ellenségre van szükség."

Egy hétfői tévéinterjúban Putyin, arra kérdésre reagálva, hogy miért érzi, hogy hazájának válaszolnia kell a NATO kihívásaira, így fogalmazott: "Mit kéne tennünk? Ellenlépéseket kell tennünk, ami azt jelenti, hogy a számunkra vélhetően fenyegetést jelentő létesítményeket kezdjük el célba venni a rakétarendszereinkkel."

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A sör füveskönyve
A sör füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 6 291 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Szerencsénk volt, túléltük... - Nógrádi GyörgySzerencsénk volt, túléltük...
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 880 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Horthy Naptár 2018 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat