HunHír.info

2017. Földanya hava 19. nap, Ovola napja.

Európa liberális vezetőinek célja: a kontinens etnikai felhigítása

2016. október 16. 11:35
Hunhír.info

negerek250.jpgEurópa liberális vezetői a migrációs válság kezdetén abban váltak érdekeltté, hogy az Európai Unió tagállamai közt újra határellenőrzés működjön. Számukra ez az egyetlen hatékony eszköz arra, hogy ha afrikai migránsokat akarnak tömegesen betelepíteni a közép-kelet-európai országokban, akkor a migránsok az adott országban maradjanak, és ne tudjanak órákon belül visszautazni Németországba.

Magyar Menedék - Migránsokk

Több mint 20 milliárd euró veszteséget okozhat az Európai Uniónak a schengeni övezet felfüggesztése, amivel a liberálisok megpróbálnak olyan helyzetet előidézni, hogy lehetővé váljon a kényszerbetelepítés Közép-Kelet-Európában.

A 2015 folyamán Európába érkező migránsáradat hatására több tagállam is foglalkozni kezdett annak lehetőségével, hogy felfüggeszti a schengeni egyezményt: Németország, Ausztria, Dánia, Norvégia és Svédország is átmeneti határellenőrzést kezdett működtetni – ezáltal megszűnt a mozgás szabadsága, ami az Európai Unió egyik legjelentősebb vívmánya volt. A schengeni egyezmény felfüggesztése azonban komoly gazdasági terhet ró az uniós tagállamokra; egy csütörtökön nyilvánosságra hozott jelentés szerint a tagállamok közt a határellenőrzés átmeneti visszaállítása mintegy 20 milliárd euróba is kerülhet, emellett éves szinten további 3 milliárd euró költséget jelentene a határellenőrzés működtetése. A határellenőrzés végleges visszaállítása pedig ennél is nagyobb költséget róna a tagállamokra, emellett már korábban bebizonyosodott, hogy visszavetné az európai gazdasági növekedést.

Csütörtökön az EU belügyminiszterei Luxemburgban találkoztak, ahol megvitatták az unión belül a mozgás szabadsága visszaállításának feltételeit, annak okán, hogy az ellenőrzés céljából hozott rendkívüli intézkedések november 15-én érvényüket veszítik. A schengeni övezet korábbi állapotának visszaállítása azonban további intézkedések nélkül lehetetlennek bizonyul, hiszen az utóbbi néhány évben több millió nem-európai állampolgár özönlött be ellenőrizetlenül az övezetbe, és egyelőre nem mutatkoznak annak jelei, hogy ez a folyamat mérséklődne. Thomas de Maiziere német belügyminiszter szerint a mozgás szabadságának helyreállítása csak akkor lehetséges, ha eközben szigorú határellenőrzés kezd működni a schengeni külső határokon.

A schengeni övezet külső határain azonban egyelőre akadálytalanul áramlanak be nem-európai, ismeretlen személyazonosságú emberek tömegei. Tekintélyes részük úgy jut el az európai kontinensre, hogy valamelyik tagállam “kimenti őket” a Földközi-tengerből, majd ahelyett, hogy az első hajóval visszaküldené őket származási országukba, szabadon engedi őket a schengeni övezetben. Olaszország és Görögország naponta több ezer afrikai migránst “ment ki” a tengerből, és ezek a személyek idővel mind továbbáramlanak más uniós tagállamokba.

Amellett, hogy a schengeni övezet felszámolása anyagi terhet jelent, és az európai gazdaság lassulásához vezethet, az övezetnek jelenleg civilizációs jelentősége is van. Ameddig nem sikerül Brüsszelben végleg leállítani a migránsok szétosztására irányuló törekvéseket, a schengeni övezet és a mozgás szabadsága az egyetlen garanciája annak, hogy az idegen civilizációs háttérrel rendelkező tömegek ne telepedjenek meg Európa olyan részein, ahol eddig nem sikerült őket mesterségesen letelepíteni.

Európa liberális vezetői a migrációs válság kezdetén abban váltak érdekeltté, hogy az Európai Unió tagállamai közt újra határellenőrzés működjön. Számukra ez az egyetlen hatékony eszköz arra, hogy ha afrikai migránsokat akarnak tömegesen betelepíteni a közép-kelet-európai országokban, akkor a migránsok az adott országban maradjanak, és ne tudjanak órákon belül visszautazni Németországba. A liberálisok ezen törekvése katasztrófa Európa számára: feláldozzák az Európai Unió egyik legjelentősebb vívmányát, és visszavetik az európai gazdaság fejlődését, pusztán amiatt, hogy minél több tagállamban éljenek más bőrszínű emberek.

hídfö.ru

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Szkítáktól a Kárpát hazáig - Aradi ÉvaSzkítáktól a Kárpát hazáig
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Magyarország álomtörténete 1929-1941 - Rácz AndrásMagyarország álomtörténete 1929-1941
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Globális agymosás - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális agymosás
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Great Again - Újra naggyá tesszük Amerikát - Donald J. TrumpGreat Again - Újra naggyá tesszük Amerikát
Könyv - Bolti ár: 3 290 Ft
Internetes ár: 2 961 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat