HunHír.info

2017. Földanya hava 25. nap, Szübál napja.

Ez a merkeli politika tragédiája

2016. október 14. 16:15
Hunhír.info

A németek rendkívül óvatosak, mert attól félnek, hogy összehúzzák őket a 2. világháborúval, illetve Németország bízott abban, hogy az ott élő külföldieket integrálja, de nem tudták integrálni őket. Ez a merkeli politika tragédiája

Óriási a botrány a cellájában holtan talált szír terrorista körül - mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Egyre több politikai erő követeli, hogy a CDU-s tartományi igazságügyi miniszter mondjon le.

Az igazságügyi minisztériumban dolgozó vezetők sajtótájékoztatóján hangzott el – mondta Nógrádi György, hogy 15 percenként ellenőrizték a rabot, míg a másik illetékes szerint 30 percenként. A börtön igazgatója szerint a cellában éjjel-nappal működő kamera van, tehát mindent láthattak. Innentől kezdve tényleg hihetetlen ez az ügy, ebből botrány lesz – hangsúlyozta a biztonságpolitikai szakértő.

Bemutatták azt is, hogy az ilyen szintű raboknak külön papírból gyártanak alsóneműt, még így is vigyáznak rájuk, hogy ne követhessenek el öngyilkosságot, Dzsaber al-Bakr mégis megölte magát egy pólóval.

Most először vetették fel a németek, hogy jó-e a rendszer így, hogy először beviszik a börtönbe a gyanúsítottat, és csak később hallgatják ki – mondta Nógrádi György. Ezzel azonban elkéstek a német hatóságok, hiszen most már nem lehet kideríteni, hogy akik ezt a terroristát kiadták, azok valójában hős szírek vagy a megrémült társai a férfinak. Azzal sincsenek tisztában, hogy mi lehetett a férfi célja, illetve arról sincsenek információik, hogy vajon miért ment el úgy szállást keresni, hogy nem volt B terve – mondta a biztonságpolitikai szakértő.

Nagy botrány volt korábban a franciáknál is, amikor a brüsszeli terroristát nem hallgatták ki, mert elfáradt.

A francia rendőrség és csendőrség a világon a legkeményebb – mondta Nógrádi György, mégis nemrég bejelentették az egyes számú francia terroristáról, hogy ő mostantól nem kíván részt venni a kihallgatáson. Ez nem kívánságműsor, emberek tömegének a haláláért felelős – emlékeztetett Nógrádi György, az információt így vagy úgy, de meg kell kapni tőle. A németek azonban rendkívül óvatosak, mert attól félnek, hogy összehúzzák őket a 2. világháborúval, illetve Németország bízott abban, hogy az ott élő külföldieket integrálja, de nem tudták integrálni őket. Ez a merkeli politika tragédiája - emlékeztetett Nógrádi György.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A székely hadosztály - Szent Kereszthegyi Kratochvil KárolyA székely hadosztály
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Egyvilágrend - Drábik JánosEgyvilágrend
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 149 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Emlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből - Széll Kálmánné Vörösmarty IlonaEmlékeim - Deák Ferenc politikai és magánéletéből
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Lovasíjász DIGIPACK - DVD és CD - Kassai Lajos, Kaszás GézaA Lovasíjász DIGIPACK - DVD és CD
DVD - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
8% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat