HunHír.info

2017. Napisten hava 23. nap, Hajna napja.

Be kell vezetni az azonos neműek házasságát Európában?

2016. október 14. 15:48
Hunhír.info

A Bizottságnak előre kell lépnie, és megpróbálnia minden tagállamot rávenni az EU-ban, hogy fenntartások nélkül fogadja el az azonos neműek házasságát – nyilatkozta Franz Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke a legnagyobb KÖCSÖGszervezet, az ILGA Europe gálaestjén.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

Mit tehetünk? Ülhetünk ölbe tett kézzel, vagy felvállalhatjuk véleményünket, és véleményt nyilvánítsunk az összes uniós ország lakóival együtt, csatlakozva az AnyaApaGyerekek európai polgári kezdeményezéshez!

Nem engedhetjük a házasság fogalmát megváltoztatni, és a szülő-gyermek kapcsolatra épülő családot felszámolni. A család a társadalom alapsejtje, melyet támogatás és védelem illet meg. Ezt nemcsak a magyar Alaptörvény, de többek között az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata is megfogalmazza.

A család és a házasság fogalmának meghatározása tagállami hatáskörbe tartozik, mégis, egyes esetekben, például egy család költözése esetén szükséges egy definíció az uniós dokumentumokban. A CitizenGo csapata egy olyan értelmezést javasol, amely mindenhol ugyanazt jelenti, és nem ütközik egyik tagállam jogszabályaiba sem. Ez pedig nem más mint a házasság egy férfi és egy nő között, és a család, amely a házasságra vagy a szülő-gyermek kapcsolatra épül.

Az európai döntéshozók azokra hallgatnak, akiknek hallják a hangját, akik nyomást gyakorolnak rájuk. Jelenleg a meleg-lobbi képviselői hangosabbak, erősebbek, gazdagabbak, ezért formálhatják a jogszabályokat saját szájízük szerint.

Gyermekeink jövője a tét. Ön mit gondol?

Ha egyetért a CitizenGo kezdeményezésével, vegyen részt benne. Ez nemcsak egy szokványos petíció, vagy döntéshozóknak írt levél, hanem egy európai szinten regisztrált kezdeményezés, egy európai összefogás a házasságért és a családért.

Eddig 200.000-ren írták alá a kezdeményezést. Ahhoz, hogy meglegyen a kívánt 1 millió aláírás, és a Bizottság foglalkozzon a kérdéssel, ennek ötszörösére van szükség.

Mondja el véleményét az AnyaApaGyerekek kezdeményezésen keresztül! Ha még nem tette volna, csatlakozzon a több mint 200.000 aláíróhoz itt: http://www.anyaapagyerekek.hu.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ősmagyar hagyományaink - Badiny Jós FerencŐsmagyar hagyományaink
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Jó vadászatot! - Ilosvay FerencJó vadászatot!
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 295 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Visszatért - Trianon és a revízió - Zetényi Csukás FerencVisszatért - Trianon és a revízió
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ön-Tér-Kép I-II - Jelenczki IstvánÖn-Tér-Kép I-II
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az elveszejtett turáni örökség - Dr. Rimanóczy LászlóAz elveszejtett turáni örökség
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat