HunHír.info

2017. Földanya hava 25. nap, Szübál napja.

Be kell vezetni az azonos neműek házasságát Európában?

2016. október 14. 15:48
Hunhír.info

A Bizottságnak előre kell lépnie, és megpróbálnia minden tagállamot rávenni az EU-ban, hogy fenntartások nélkül fogadja el az azonos neműek házasságát – nyilatkozta Franz Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke a legnagyobb KÖCSÖGszervezet, az ILGA Europe gálaestjén.

Mit tehetünk? Ülhetünk ölbe tett kézzel, vagy felvállalhatjuk véleményünket, és véleményt nyilvánítsunk az összes uniós ország lakóival együtt, csatlakozva az AnyaApaGyerekek európai polgári kezdeményezéshez!

Nem engedhetjük a házasság fogalmát megváltoztatni, és a szülő-gyermek kapcsolatra épülő családot felszámolni. A család a társadalom alapsejtje, melyet támogatás és védelem illet meg. Ezt nemcsak a magyar Alaptörvény, de többek között az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata is megfogalmazza.

A család és a házasság fogalmának meghatározása tagállami hatáskörbe tartozik, mégis, egyes esetekben, például egy család költözése esetén szükséges egy definíció az uniós dokumentumokban. A CitizenGo csapata egy olyan értelmezést javasol, amely mindenhol ugyanazt jelenti, és nem ütközik egyik tagállam jogszabályaiba sem. Ez pedig nem más mint a házasság egy férfi és egy nő között, és a család, amely a házasságra vagy a szülő-gyermek kapcsolatra épül.

Az európai döntéshozók azokra hallgatnak, akiknek hallják a hangját, akik nyomást gyakorolnak rájuk. Jelenleg a meleg-lobbi képviselői hangosabbak, erősebbek, gazdagabbak, ezért formálhatják a jogszabályokat saját szájízük szerint.

Gyermekeink jövője a tét. Ön mit gondol?

Ha egyetért a CitizenGo kezdeményezésével, vegyen részt benne. Ez nemcsak egy szokványos petíció, vagy döntéshozóknak írt levél, hanem egy európai szinten regisztrált kezdeményezés, egy európai összefogás a házasságért és a családért.

Eddig 200.000-ren írták alá a kezdeményezést. Ahhoz, hogy meglegyen a kívánt 1 millió aláírás, és a Bizottság foglalkozzon a kérdéssel, ennek ötszörösére van szükség.

Mondja el véleményét az AnyaApaGyerekek kezdeményezésen keresztül! Ha még nem tette volna, csatlakozzon a több mint 200.000 aláíróhoz itt: http://www.anyaapagyerekek.hu.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Auschwitz parancsnoka voltam - Martin BroszatAuschwitz parancsnoka voltam
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Abszurditások világa - Bogár LászlóAbszurditások világa
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat