HunHír.info

2017. Szelek hava 23. nap, Béla napja.

A Jobbik újra nyilatkozatokat vár a kormánypárti politikusoktól

2016. október 14. 15:02
Hunhír.info

A Jobbik ismét felszólította a kormánytagokat és a kormánypárti képviselőket, hogy nyilatkozzanak arról, vettek-e ki pénzt a Quaestor bedőlése előtt.

Magyar Menedék - Soros

Szilágyi György, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: az internetes N1 televízió honlapján megjelent egy riport, amely a csőd előtti nap kifizetési listájáról szól, s szerinte azon szerepelhetnek "Fideszhez közeli emberek, cégek".

Kifejtette: felmerül, hogy az ügyészség egyik gépkocsivezetője strómanként vett ki közel 200 millió forintot, s szerepel a listán a cég szóvivőjének hozzátartozója 15 millió forinttal.

A jobbikos képviselő a témában, illetve az offshore-érdekeltségekre vonatkozóan nyilatkozatra kérte a kormánypárti politikusokat és a családtagjaik vagyonnyilatkozatának nyilvánosságát is sürgette.

Szilágyi György kérdésre elmondta: nem tettek feljelentést, a hatóság dolgának tartják az ügy teljes körű felderítését.

Megkérdezték a párt által indított nemzeti konzultáció ügyéről is, amelyben sajtóhírek szerint a Híd a Nemzetért Egyesület gyűjti az adatokat, s annak elnöke Dúró Dóra jobbikos politikus. Azt felelte: az egyesületet azért alakították, hogy a konzultáció jogszerű legyen, s erről az adatvédelmi biztossal is egyeztettek. Hozzátette: nem tartja összeférhetetlennek az ügyet, s maga is az egyesület tagja.

Arra a felvetésre, hogy hatalmi harcok miatt szervezték-e ki a konzultációt, Szilágyi György azt válaszolta, ezt értelmezni sem tudja, ők az előírásoknak akartak megfelelni.

Arra pedig, hogy az egyesületről miért nem érhetők el adatok az interneten, azt mondta, hogy a fellelhető információs adatbázisokban szerepelnie kell, s ha nincs így, az nem az ő hibájuk, hanem azé, akinek meg kell jelentetnie az adatokat.

Mint mondta, szeretnék, ha minél többen küldenék vissza az íveket vagy válaszolnának a kérdésekre az interneten, s már most nagy számban érkeznek vissza a válaszok.

A konzultáció költségeit illetően közölte, hogy a párt elnöksége tud pontos számot mondani, de nincs annyi lehetőségük, energiaforrásuk és pénzük, mint a Fidesznek.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Migráns-sokk - Összeesküvés elméletek sorozatMigráns-sokk
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Virágnévszótár - Rácz JánosVirágnévszótár
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
George Soros - Andreas Von RétyiGeorge Soros
Könyv - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 3 420 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Iszlám és kard - Ónody GyörgyIszlám és kard
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Szabó Dezső füveskönyve - Tollam eke és kard volt - Szabó DezsőSzabó Dezső füveskönyve - Tollam eke és kard volt
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat