HunHír.info

2017. Földanya hava 25. nap, Szübál napja.

3 millió forintra pályázhatnak a fiatalok: képzésekkel is segítik a leendő vállalkozókat

2016. október 14. 10:14
Hunhír.info

forintok.jpgKépzésekkel is segítik a fiatalok vállalkozóvá válását a Közép-Dunántúlon a GINOP 5.2.2-14-00028 projekt. A Vállalkozz Magyarország! Fiatalok Vállalkozóvá Válása program támogatásával olyan ismereteket sajátíthatnak el szervezett keretek között az érdeklődők, amelyek nélkülözhetetlenek egy sikeres vállalkozás beindításához. Ráadásul most akár 3 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz is juthatnak az igazán motivált fiatalok.

Magyar Menedék - Migránsokk

Könyvelés, rendezvényfotózás, menyecskeruha-kölcsönzés. Csak néhány azon vállalkozások közül, amelynek elindításához jelentős segítséget adhat az uniós támogatással megvalósuló program. Ez egy különleges lehetőség azoknak a régióban élő 18-25 év közötti regisztrált álláskereső, vagy 25-30 év közötti felsőfokú végzettségű pályakezdő-álláskereső fiataloknak, akik szeretnének kitörni a munkanélküliségből és kezükbe venni saját sorsuk irányítását. Mindehhez a programot megvalósító Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. (SZPI), az Enterprise Hungary Nonprofit Kft. (EH) és az Ifjúsági Vállalkozásélénkítő Egyesület (IVE) felkészült és tapasztalt szakemberei nyújtanak szakmai támogatást.

A program a közép-dunántúli régióban (Székesfehérvár, Veszprém, Tatabánya) már el is indult, ahol a jelentkezők első lépésben egy képzésen vehetnek részt, amelyen a vállalkozásuk elindításához szükséges ismereteket sajátíthatják el. Így például a mentorok támogatásával megtanulják, hogyan kell üzleti tervet készíteni. Azok a résztvevők, akik a képzésből kikerülve, jóváhagyott üzleti tervvel rendelkeznek és megalapítják saját vállalkozásukat, valamint a folytatáshoz is kellően motiváltak, minimum 2, maximum 3 millió forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak új vállalkozásuk induló költségeinek fedezésére.

Az érdeklődők a novemberi tájékoztató rendezvényeinken megismerkedhetnek a projekt mentoraival, képzőivel, a képzés jelenlegi résztvevőitől pedig első kézből hallhatnak tapasztalataikról. További részletek és jelentkezés a projekt honlapján (www.vallalkozzmagyarorszag.hu), vagy a Széchenyi Programiroda ügyfélszolgálatain személyesen.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Visszatért - Trianon és a revízió - Zetényi Csukás FerencVisszatért - Trianon és a revízió
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A C vitamin varázslatos ereje - Thomas E. LevyA C vitamin varázslatos ereje
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Kolbrin Biblia - Arany LászlóKolbrin Biblia
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat