HunHír.info

2017. Szelek hava 25. nap, Keán napja.

A zsidó Soros áll a svédországi magyargyűlölők mögőtt

2016. október 13. 20:11
Hunhír.info

soros-ceu-250.jpgMagyarázatot adhatnak Svédország Magyarországgal szembeni barátságtalan magatartására, és a svéd politikusok attitűdjére a legújabban kiszivárogtatott Soros-dokumentumok. Soros György alapítványa, az Open Society iratait a DC Leaks szivárogtatta ki – mintegy 2500 oldalt.

Ezekből fény derül arra, hogy a svédországi politikusok Soros György politikájának leghűségesebb követői. A második helyen Írország áll, majd harmadikként Finnország politikai elitje követi az amerikai pénzember ideológiáját.

A svéd politikai elit 65 százaléka szimpatizál a Soros György által favorizált gondolatokkal, így például a felső határok nélküli migrációval, illetve a határok nélküli Európa gondolatával.

Elsősorban a politikusok kritikus magját támadják a Soros-alapítványok mozgalmai, így például 2014-ben a Svéd Demokraták pártjának kampányrendezvényeit rendszerint alulról jövő kezdeményezésekkel bojkottálták, és a választókat ellenszavazásra szólították fel – hangzott el az M1 tudósításában.

Cser Attila, az M1 skandináviai tudósítója elmondta azt is: a dokumentumokból az is kiderült, hogy a Soros-alapítványok feltérképezték Brüsszelt, és a “Megbízható szövetségesek az Európai Parlamentben” néven egy dokumentumot is kiadtak, amelyben megtalálható mindazon képviselők, delegációk, bizottságok sora, akikkel az Open Society alapítványnak foglalkoznia kell – akiket meg lehet úgy környékezni, hogy a Soros-gondolatokat képviseljék.

Az interneten is megtalálható pdf-dokumentumban egyébként összesen 226 képviselő, 11 bizottság és 26 delegáció neve szerepel.

Egy finn felmérés szerint egyre népszerűtlenebb a migráció; a finnek 56 százaléka szeretne jelentős csökkenést a migránsok számában. 57 százalékuk mondja azt, hogy az iszlám kultúra nem támogatja a finn társadalmat. Kiderült az is, hogy a migránsok sok különleges betegséget hoztak magukkal, így a TBC, a hepatitisz, az AIDS, a bélféreg, a szifilisz fertőzések is jelentősen megnőttek a migránsok miatt az észak-európai területen – hangzott el az M1-en.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Jó vadászatot! - Ilosvay FerencJó vadászatot!
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 295 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Great Again - Újra naggyá tesszük Amerikát - Donald J. TrumpGreat Again - Újra naggyá tesszük Amerikát
Könyv - Bolti ár: 3 290 Ft
Internetes ár: 2 961 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Barnabás evangéliuma - Arany  LászlóBarnabás evangéliuma
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A Vatikán megdöbbentő titkai - Összeesküvés elméletek sorozatA Vatikán megdöbbentő titkai
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Atilla, Isten ostora - Cselenyák ImreAtilla, Isten ostora
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

A HunHír barátai

Legolvasottabb hírek

HunHír-Tudósító

Képtárak

Felhívások

Közlemények


Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
© 2002-2017 Rockszerda
Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat