HunHír.info

2017. Napisten hava 28. nap, Gorda napja.

A zsidó Soros áll a svédországi magyargyűlölők mögőtt

2016. október 13. 20:11
Hunhír.info

soros-ceu-250.jpgMagyarázatot adhatnak Svédország Magyarországgal szembeni barátságtalan magatartására, és a svéd politikusok attitűdjére a legújabban kiszivárogtatott Soros-dokumentumok. Soros György alapítványa, az Open Society iratait a DC Leaks szivárogtatta ki – mintegy 2500 oldalt.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

Ezekből fény derül arra, hogy a svédországi politikusok Soros György politikájának leghűségesebb követői. A második helyen Írország áll, majd harmadikként Finnország politikai elitje követi az amerikai pénzember ideológiáját.

A svéd politikai elit 65 százaléka szimpatizál a Soros György által favorizált gondolatokkal, így például a felső határok nélküli migrációval, illetve a határok nélküli Európa gondolatával.

Elsősorban a politikusok kritikus magját támadják a Soros-alapítványok mozgalmai, így például 2014-ben a Svéd Demokraták pártjának kampányrendezvényeit rendszerint alulról jövő kezdeményezésekkel bojkottálták, és a választókat ellenszavazásra szólították fel – hangzott el az M1 tudósításában.

Cser Attila, az M1 skandináviai tudósítója elmondta azt is: a dokumentumokból az is kiderült, hogy a Soros-alapítványok feltérképezték Brüsszelt, és a “Megbízható szövetségesek az Európai Parlamentben” néven egy dokumentumot is kiadtak, amelyben megtalálható mindazon képviselők, delegációk, bizottságok sora, akikkel az Open Society alapítványnak foglalkoznia kell – akiket meg lehet úgy környékezni, hogy a Soros-gondolatokat képviseljék.

Az interneten is megtalálható pdf-dokumentumban egyébként összesen 226 képviselő, 11 bizottság és 26 delegáció neve szerepel.

Egy finn felmérés szerint egyre népszerűtlenebb a migráció; a finnek 56 százaléka szeretne jelentős csökkenést a migránsok számában. 57 százalékuk mondja azt, hogy az iszlám kultúra nem támogatja a finn társadalmat. Kiderült az is, hogy a migránsok sok különleges betegséget hoztak magukkal, így a TBC, a hepatitisz, az AIDS, a bélféreg, a szifilisz fertőzések is jelentősen megnőttek a migránsok miatt az észak-európai területen – hangzott el az M1-en.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Fázis - Michael RadugaA Fázis
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Regnum Marianum - Bolberitz Pál Balás BélaRegnum Marianum
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A jövő elkezdődött - Bogár LászlóA jövő elkezdődött
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nyelvédesanyánk - Czakó GáborNyelvédesanyánk
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat