HunHír.info

2017. Magvető hava 17. nap, Balajtár napja.

Tolószékes nőt erőszakoltak meg a betolakodók

2016. október 10. 17:01
Hunhír.info

Hatalmas felháborodást váltott ki Svédországban annak a 30 év körüli, mozgáskorlátozott nőnek az esete, miszerint hat migráns megerőszakolta, majd magára hagyta a magatehetetlen áldozatot. A megrázó eset azonban tovább korbácsolta a helyi lakosok kedélyeit, miután a svéd ügyészség idővel mind a hat elkövetővel szemben megadta a szabadlábon való védekezés jogát.

Magyar Menedék - Nincs kegyelem

A brutális támadás Svédország Gotland nevű szigetén történt, ahol előszeretettel szállásolnak el migránsokat különböző menekülttáborokban és olyan speciális lakóparkokban, amelyek kizárólag bevándorlóknak van fenntartva. Az áldozat miután együtt vacsorázott az egyik elkövetővel taxiba szállt, majd útközben szólt a férfinek, hogy mosdóra lenne szüksége. A férfi a gyanútlan, mozgáskorlátozott nőnek felajánlotta saját lakásának mellékhelyiségét, amely az áldozat ügyvédje szerint egy bevándorlóknak fenntartott lakóparkban lehetett.

Miután a 30 év körüli nő elvégezte dolgát, már a mosdóban neki esett a korábban nagylelkűnek mutatkozó férfi, majd öt másik migráns is csatlakozott a brutális erőszaktevéshez.

A rendőrségi jelentések szerint az incidens után mind a hat elkövető elhagyta a helyszínt, ezzel magára hagyva a mozgáskorlátozott nőt. Pusztán a szerencsének tudható be, hogy volt annyi lélekjelenléte az áldozatnak, hogy tolószékestül el tudott meneküli a történtek után.

A megrázó eset azonban tovább korbácsolta a helyi lakosok kedélyeit, miután a svéd ügyészség idővel mind a hat elkövetővel szemben megadta a szabadlábon való védekezés jogát. Ennek következtében azonban tüntetéseket szerveztek a svédek, sőt, az egyik menekülttábort meg is támadták annak érdekében, hogy felháborodásuknak hangot adjanak.

888.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nyolcszázezer - Bogár IldikóNyolcszázezer
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága - Pawel LisickiA dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat