HunHír.info

2017. Szelek hava 26. nap, Csobánka napja.

Tolószékes nőt erőszakoltak meg a betolakodók

2016. október 10. 17:01
Hunhír.info

Hatalmas felháborodást váltott ki Svédországban annak a 30 év körüli, mozgáskorlátozott nőnek az esete, miszerint hat migráns megerőszakolta, majd magára hagyta a magatehetetlen áldozatot. A megrázó eset azonban tovább korbácsolta a helyi lakosok kedélyeit, miután a svéd ügyészség idővel mind a hat elkövetővel szemben megadta a szabadlábon való védekezés jogát.

Magyar Menedék - Soros

A brutális támadás Svédország Gotland nevű szigetén történt, ahol előszeretettel szállásolnak el migránsokat különböző menekülttáborokban és olyan speciális lakóparkokban, amelyek kizárólag bevándorlóknak van fenntartva. Az áldozat miután együtt vacsorázott az egyik elkövetővel taxiba szállt, majd útközben szólt a férfinek, hogy mosdóra lenne szüksége. A férfi a gyanútlan, mozgáskorlátozott nőnek felajánlotta saját lakásának mellékhelyiségét, amely az áldozat ügyvédje szerint egy bevándorlóknak fenntartott lakóparkban lehetett.

Miután a 30 év körüli nő elvégezte dolgát, már a mosdóban neki esett a korábban nagylelkűnek mutatkozó férfi, majd öt másik migráns is csatlakozott a brutális erőszaktevéshez.

A rendőrségi jelentések szerint az incidens után mind a hat elkövető elhagyta a helyszínt, ezzel magára hagyva a mozgáskorlátozott nőt. Pusztán a szerencsének tudható be, hogy volt annyi lélekjelenléte az áldozatnak, hogy tolószékestül el tudott meneküli a történtek után.

A megrázó eset azonban tovább korbácsolta a helyi lakosok kedélyeit, miután a svéd ügyészség idővel mind a hat elkövetővel szemben megadta a szabadlábon való védekezés jogát. Ennek következtében azonban tüntetéseket szerveztek a svédek, sőt, az egyik menekülttábort meg is támadták annak érdekében, hogy felháborodásuknak hangot adjanak.

888.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A magyar környezet atlasza - Faragó ImreA magyar környezet atlasza
Térkép - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Lélek és világegyetem - Grandpierre AttilaLélek és világegyetem
Könyv - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 2 125 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Háttérképek háttérképe - Bayer Zsolt Bogár László Boros ImreHáttérképek háttérképe
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Széchenyi István füveskönyve - Merjünk nagyok lenni - Széchenyi IstvánSzéchenyi István füveskönyve - Merjünk nagyok lenni
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyepű - Czakó GáborGyepű
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat