HunHír.info

2017. Ígéret hava 23. nap, Szabolcs napja.

Jobbik: Fiatal bűnözők felnövekedéséhez asszisztál a kormány

2016. október 10. 13:12
Hunhír.info

eroszak_250.jpgA Jobbik évek óta foglalkozik Borsod egyik legsúlyosabb problémájával, a fiatalkorú bűnözéssel. A több tucatnyi parlamenti felszólalás ellenére a belügyminisztérium még mindig a Jobbik hisztériakeltéséről beszél, pedig nagy a baj - hangsúlyozza Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője.

Magyar Menedék - Soros

Egyed Zsolt beszámolt róla: csak az utóbbi egy hónapban számos, a megyében elkövetett esetről érkezett hír: egy 22 éves, a rendőrségről hazafelé tartó férfi zöldséges bódét tört fel Ózdon. Miskolcon három fiatal bántalmazott és rabolt ki egy személyt. Egy másik fiatal fényes nappal késsel követett el rablást, újabb két 19 éves pedig egy férfit rabolt ki. Gagyvendégen 15 és 19 éves suhancok törtek be egy családi házba, Tállya utcáin pedig szintén fiatalok festettek össze házfalakat drogos üzenetekkel. Egy 22 éves bűnöző egy pólóért vert össze másvalakit, de arra is volt példa, hogy egy szintén fiatal bűnöző rabolt ki egy rosszul lett embert.

A politikus közleményében nehezményezi: a nagy liberalizálás eredményeként adófizetők pénzén tartunk el bűnözőket, a tanárok és a rendőrök tehetetlenek, mert a jogalkotás és jogalkalmazás is ellenük dolgozik, az ügyészség munkája pedig rendőri vélemények alapján is botrányos.

Gyermekek tömege nő fel mélyigénytelenségben, veszélyeztetettségben, de a hatóságok nem tesznek ellene. Gyerekek laknak nyílászáró nélküli, huzatos, dohos, penészes házakban, együtt a háziállatokkal, egymás ürülékét kerülgetve. Bizonyos gyerekek a kutyákkal együtt, hozzájuk hasonló körülmények között nőnek fel. 7-8 évesen már alkoholt isznak, drogoznak. A 24. órán már régen túl vagyunk, Borsod végnapjait számoljuk. A kormány ebben a tekintetben is megbukott - fogalmaz a jobbikos honatya, aki ígéri: a Jobbik kormányra kerülve azonnal megszünteti a törvénytelen állapotokat, ahogy teszi jelen pillanatban például Tiszavasváriban, hogy Magyarország törvénytisztelő állampolgárai nyugalomban élhessenek.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Őseink Fényvallása - Bíró LajosŐseink Fényvallása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 792 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Bethlen István angliai előadásai - Bethlen IstvánBethlen István angliai előadásai
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Jó vadászatot! - Ilosvay FerencJó vadászatot!
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 295 Ft
15% internetes kedvezménnyel
1956 és a megtorlás fekete könyve - Jobbágyi Gábor1956 és a megtorlás fekete könyve
Könyv - Bolti ár: 4 200 Ft
Internetes ár: 3 570 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat